• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afera drma Italiju, a fudbaler Intera poručuje: Jedina istina je da ste vi klovnovi

Fudbaler Intera Nikolo Barela saopštio je u nedjelju da će pokrenuti tužbu protiv medija koji ga dovode u vezu sa kladioničarskom aferom koja trese Italiju ovih dana.

 Nikola Barela o optužbama za ilegalno klađenje Izvor: Profimedia

Nikolo Barela, fudbaler Intera iz Milana za koga se pisalo da je umiješan u kladionačarku aferu u nedjelju je saopštio da će pokrenuti tužbu protiv svih medija koji su ga pozivali sa tim događajima. Italijansku Seriju A već nekoliko nedjelja potresa ovaj skandal, a Barela je jedan od fudbalera koji demantuje sve navode da je umiješan u ilegalne radnje.

Fudbaler je na Instagram profil objavio je novine "La Verita", gdje se njegovo ime provuklo kroz tekst o ilegalnom klađenju, za koje su osumnjičeni Sandro Tonali, Nikolo Zanioli i Nikolo Fađoli.Policija detaljno istražuje ova tri slučaja, do tada Serija A je u strahu da li će još neko ime isplivati, jer ovim fudbalerima prijeti suspenzija što je ujedno i velik udarac za italijansku ligu.

"Od novina zvanih "Istina" očekivao bih malo više ozbiljnosti. Jedina istina je da ste vi klovnovi! Predugo sam ćutao uprkos svemu što se o meni piše ovih dana. Nikad nisam volio kockanje, ni klađenje. Jedino za šta sad brinem su moje ćerke i porodica, koje moram da zaštitim od ovoga. Zbog toga ću, i to već danas, krenuti u akciju legalnim putem“, napisao je reprezentativac Italije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC