• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Širokog Brijega i Zrinjskog ponizio fudbalera Hajduka! Obrukao ga, pa poljubio pred cijelim stadionom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna situacija u kojoj su se našli Milsav Karoglan i Ivan Dolček na meču Hajduka iz Splita.

 Mislav Karoglan izveo igrača nakon samo 12 minuta na terenu Izvor: YouTube/Jutarnji list

Fudbaleri Hajduka iz Splita upisali su pobjedu nad Slaven Belupom u hrvatskom prvenstvu, pošto je Marko Livaja bio precizan sa "bijele tačke" u 44. minutu susreta. Ipak, to nije detalj koji je privukao najviše pažnje sa ovog susreta - ono "važnije" desilo se u finišu kada je trener "Bilih" Mislav Karoglan izveo Ivana Dolčeka iz igre samo 12 minuta nakon što ga je uveo.

Očigledno se situacija na terenu promijenila u tom periodu, a Karoglan je prepoznao da je njegov tim previše ofanzivan za ekipu koja mora da sačuva prednost. Uradio je ono što ne vole treneri, ali ni igrači koji su dobili šansu sa klupe - uveo je defanzivnijeg igrača, a svog napadača poslao na klupu. Morao je to da objasni!

"Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo počeo da nas napada visoko. Ideja je bila da uđemo u formaciju 5-3-2, da dobijemo dubinu s Elezom i da s dva napadača pokušamo da sačuvamo loptu. Kada nekoga voliš, onda mu se izviniš", rekao je Mislav Karoglan na konferenciji nakon što je u finišu susreta poljubio Ivana Dolčeka koji nije imao vremena ni da se pošteno oznoji.

Ipak, Karoglan je uspio u onome što je želio. Nekadašnji fudbaler Širokog Brijega i Zrinjskog na debiju u drugom trenerskom mandatu na klupi Hajduka upisao je veoma važnu pobjedu i vratio Splićane na vrh tabele. Trenutno Hajduk ima 24 osvojena boda nakon 12 odigranih mečeva, a samo jedan korak iza je Rijeka koja ima utakmicu manje. Trećeplasirani je Dinamo iz Zagreba sa 19 bodova iz 10 odigranih mečeva.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC