• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk i Dinamo upali u "crnu rupu": Jakiroviću i Leki se opasno drma stolica

Autor Haris Krhalić

Najveći klubovi Hrvatske u krizi.

 Jakirović i Leko blizu otkaza Izvor: VLASTIMIL VACEK/EPA

Fudbaleri Dinama nakon poraza od Balkanija, upisali su jedan i u domaćem prvenstvu.

Tim iz Zagreba je ovog vikenda poražen u Velikoj Gorici, nakon velikog preokreta domaćeg tima. Meč su obilježili navijači Dinama koji su istakli barjak na kome se nalazi ustaška šahovnica. Bio je to četvrti poraz Sergej Jakirovića na klupi „modrih“ od njegovog dolaska iz Rijeke.

Prvi, možda i najbolniji, desio se revanš utakmici plej-ofa Evropske lige, u kojoj je Dinamo prosuo dva gola prednosti iz prve utakmice. Nakon toga „modri“ su kapitulirali i u derbiju sa Hajdukom, a poslije toga uslijedio je i već pomenuti u Konferencijskoj ligi.

Jakirovićev status bio je poljuljan još nakon Balkanija, pa možemo samo pretpostaviti kakva je atmosfera na Maksimiru nakon poraza od Gorice. Bivšem treneru Zrinjskog ne ide u prilog ni činjenica da su njegovi fudbaleri doživjeli čak tri poraza u mjesec dana te je ovo jedan od najgorih početaka mandata nekog od Dinamovih trenera.

Alarmi upaljeni i na Poljudu

Dinamov najveći rival, ekipa Hajduka se takođe nalazi u krizi. Izabranici Ivana Leke doživjeli su težak poraz u jučerašnjoj utakmici 12. kola HNL od ekipe Osijeka (0:2).

Splićanima se nakon kiksa Dinama otvorio put ka prvom mjestu tabele, ali umjesto toga krcati Poljud se tresao od zvižduka.Hajduk i Dinamo upali u „crnu rupu“: Jakiroviću i Leki se opasno drma stolica

To je ujedno bio i četvrti poraz za Hajduk u posljednjih šest utakmica te ne izneđuje jučerašnje skandiranje „Leko odlazi“, a hrvatski mediji javljaju kako Hajduk već ima tri kandidata koji bi ga mogli naslijediti. Među potencijalnim trenerima se nalazi i ime Vahida Halilhodžića.

Sva ova dešavanja najviše idu u prilog ekipi Rijeke koja trenutno zauzima prvo mjesto HNL-a sa 23 boda, odnosno dva boda više od Hajduka te pet više od Dinama. Treba dodati kako je i Rijeka juče kiksala te su odigrali „mršavih“ 1:1 sa Istrom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC