• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baharov pomoćnik odgovorio navijačima Zvezde: "Kunem vam se..."

Jedan od pomoćnika Baraka Bahara ima poruku za navijače Zvezde.

 Baharov pomoćnik odgovorio navijačim Zvezde Izvor: Profimedia/AFP

Crvena zvezda je u krizi - navijači su igračima i Baraku Baharu jasno pokazali šta misle o igrama kluba u poslednje vreme. Dogodio se i ponoćni sastanak čije je detalje otkrio Aleksandar Dragović, a djeluje da je i Izraelcima iz stručnog štaba teško palo sve što se trenutno dešava u redovima aktuelnog srpskog šampiona. Analitičar Adam David nije mogao da prećuti - oglasio se na Tviter profilu.

Jedan od pomoćnika Baraka Bahara u redovima crveno-bijelih komentarisao je objavu navijača na toj društvenoj mreži, a tom prilikom je istakao da neće odustati od rada u klubu. Po njegovim riječima, stručni štab daje svoj maksimum i tako će biti i u narednom periodu, što je izazvalo nove reakcije navijača.

"Osjećam vaš bol. Kunem se da svi iz stručnog štaba, igrači, uprava i ja radimo sve što možemo kako bi napravili najbolje za ovaj nevjerovatan klub koji svi volimo. Tako ćemo nastaviti i dalje. Zvezda ima veliku budućnost", napisao je Adam David na svom Tviter nalogu. Pogledajte tu objavu:

Navijači nisu bili zadovoljni odgovorom koji su dobili od jednog od pomoćnika Baraka Bahara. Analitičar koji je u prethodnom periodu često hvalio atmosferu na utakmicama Crvene zvezde i ljubav koju navijači pokazuju prema klubu sada je dobio nekoliko uvreda, uz prijedlog da cijeli stručni štab treba da napusti klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC