• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpisani kapiten na meču Crvene zvezde! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Milan Borjan je došao na meč Crvene zvezde i Radnika na stadionu "Rajko Mitić".

 Milan Borjan na utakmici Crvene zvezde i Radnika Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Crvena zvezda je u maloj krizi igara zbog koje su "upaljeni alarmi" na stadionu "Rajko Mitić", a jedna od najvećih zamjerki na račun tima Baraka Bahara je da tim nema lidera na terenu. Taj lider se ipak pojavio na današnjoj utakmici, ali u civilu - pošto je Bahar već u prvim danima priprema za novu sezonu odlučio da ga otpiše.

U pitanju je naravno dugogodišnji kapiten Milan Borjan, koji nije bio po ukusu novog trenera Crvene zvezde. Nakon šest osvojenih titula sa Zvezdom, Bahar je rekao da ne računa na njega i da mu je potreban Omri Glazer - koji doduše igra odlično ove godine - tako da je reprezentativac Kanade morao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Slobodan dan iskoristio je da posjeti svoje saigrače i pruži im podršku u osjetljivom trenutku.

Tako je Borjan posjetio fudbalere Crvene zvezde u svlačionici, gdje su i Delije ostavile poruku, a potom je iza gola Glazera pratio meč protiv Radnika iz Surdulice. Pogledajte trenutak kada su ga primijetile i kamere!

"I ja sam se iznenadio odlukom o Borjanu, ali on je bio eksplicitan, čak sam ga pitao da ja nazovem Borjana i da ga pripremim, a rekao je 'Ne, ne, ja hoću da mu saopštim, direktan sam čovjek, vidim drugačiju Zvezdu sa njim i bez njega, uz sve zasluge, znam da je kapiten kluba, da ga vole igrači i mediji, ali ako hoćete od mene uspjeh, želim drugog golmana'. Kad vam tako eksplicitno stavi do znanja šta hoće, onda vam je sužen prostor za manevar", rekao je Terzić o odluci Bahara da otpiše najstandardnijeg igrača Zvezde u posljednjih šest godina.

Pogledajte i fotografije sa meča Crvene zvezde i Radnika!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC