• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije ostavile pismo igračima Zvezde! "Nije ovo neki lažni Mančester siti..."

Autor Dragan Šutvić

Delije su ostavile jasnu poruku fudbalerima Crvene zvezde nakon kiksa protiv TSC-a.

 delije pismo za igrače crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda večeras od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv Radnika iz Surdulice, a svi očekuju daleko bolje izdanje srpskog šampiona koji je u blagoj krizi. Zbog toga su najvatrenije pristalice Crvene zvede "poslale" igrače u svlačionicu zbog kiksa protiv TSC-a (1:1) u prethodnom kolu, a potom su održale i sastanak sa Barakom Baharom i fudbalerima. Na njemu je zatraženo da se forma popravi, a sličnu poruku poslali su i pred današnji susret.

Tako je svakog fudbalera na mjestu u svlačionici sačekala poruka Delija, na srpskom, francuskom i engleskom jeziku. Kako bi svi fudbaleri mogli da razumiju šta se od njih traži, a možda i najviše Barak Bahar koji je dobio "žuti karton" i koji mora da trgne ekipu kako god zna i umije da bi se vratili na pravi kolosijek.

"Pišemo ovo da biste svi vi koji ne znate gdje ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite na dresu ljudi su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama morali bi da se sjetite svega iz prošlosti. Zbog ovih gore navedenih razloga, krajnje je vrijeme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite, i da nije dovoljno da samo kažete da ste se trudili. Klub za koji igrate ima dušu. Nije to neki lažni Mančester siti, koji misli da parama može sve da se kupi ili tamo neki vještački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život! Zato danas pokušajte od početka, shvatite da ste dio velike priče, tradicije, da želimo da vas za 10 godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo! Izađite danas na teren i budite dio nas, vjerujte nam, svidjeće vam se! Kad svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da griješe!", stoji u poruci koju su potpisale Delije Sever.


Poruku je video i bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek koji je pročitao šta traže Delije i rekao da je "poruka" jasna. Evo kako je to izgledalo u svlačionici:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Grobari RS

Protiv fenjerasa Radnika😄😄 Zasto ne ostavite te poruke za Lajpcig,ako vec pricate podizanju kluba na visi nivo?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC