• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda je savladala Radnik 3:1 u "meču istine" za Baraka Bahara koji je poslije kiksa u prethodnom kolu dobio opomenu navijača.

 Superliga Srbije uživo Crvena zvezda Radnik prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Radnik iz Surdulice 3:1 (1:0) u okviru 14. kola Superlige. Nije to bila briljantna partija crveno-bijelih, ali nije bila ni za zvižduke, pošto je na putu povratka na pravi put najvažnije prvo doći do rezultata. Do tri boda Zvezda je stigla zahvaljujući golovima Mijatovića u 19, Spajića u 54. i Kange u 90. minutu iz penala, dok je ponovo primljen gol. Čak 11. put u poslednjih 13 mečeva, Zvezda je kapitulirala i to golčinom Tomaševića u 70. minutu.

Na taj način, ponovo se uvukla strepnja kod navijača, pošto Zvezda ima problem da "završi utakmicu" već duže vrijeme. Ponovo je bilo mnogo promašaja i ponovo je primljen gol kakav ne bi smio sebi da dozvoli šampion Srbije, koji ima ogromne probleme u odbrani, a vidio ih je i Milan Borjan.

Ipak, Baharu je najvažnije bilo da dođe do tri boda i da "preživi" opomenu navijača Zvezde, dok je susret iskoristio i da "promiješa" karte pred utorak i susret sa Lajpcigom u Ligi šampiona.

20:11

Pogled na tabelu!



Standings provided by Sofascore

20:06

Šta kažu treneri?

"Važno je jer nismo dobili prethodni meč, jako je važno za naše samopouzdanje jer protivnik igra jako dobro", rekao je Bahar posle meča sa Radnikom.

Što se tiče trenera Ljubinkovića iz Surdulice, čestitao je protivniku i rekao da su "primili golove kako ne smeju". Istakao je i da su imali prilike, ali da je jako teško igrati protiv njih. "Puno je faktora, dali smo maksimum, ali mislim da smo mogli i više", dodao je trener gostiju.

Izvor: MN PRESS

20:01

KRAJ!

Crvena zvezda je slavila 3:1 protiv Radnika.

19:58

90' - Igraće se još četiri minuta!

Crvena zvezda je na korak od pobede.

19:57

90' - GOL! 3:1! KANGA!

Loše je šutirao Gelor Kanga iz penala, pročitao ga je Ranđelović, ali se lopta odbila tako da je lagano skakutala i završila iza leđa golmana Radnika.

19:55

89' - Penal za Zvezdu!

Kočić je napravio penal nad Lučićem, sapleo je fudbalera Zvezde po ulasku u kazneni prostor.

19:53

86' - AU!

Prvo je Bukari promašio sa sedam metara čistu loptu, a onda i Kangva loše šutira... Preko gola! Neverovatno kakve šanse propušta Zvezda.

19:50

82' - Nedeljković!

Možda je mogao i da asistira, ali ponovo je oprobao svoj udarac iskosa sa desne strane. Bez veće opasnosti po golmana Ranđelovića. Zakuvalo se malo na terenu pošto je žuti karton dobio Duronjić, fudbaler koji je već izašao iz igre... Nisu zadovoljni u Radniku time!

19:47

80' - Čeka li nas drama?

Zvezda ponovo pred završnicu utakmice ima prednost od samo jednog gola i promašuje šanse.

19:42

75' - Još promena!

Ulazi u igru i Hvang, a teren napušta Kraso. Menja i Radnik. Na terenu su Kadijević, Čumić, Martinkevič, a izašli su Jović, Tomašević i Duronjić.

19:37

70' - GOL! 2:1! TOMAŠEVIĆ!

Radnik smanjuje prednost Crvene zvezde, Tomašević je sa skoro 30 metara postigao gol za goste. Iskoristio ej veliku rupu pred odbranom Zvezde, a kratak je bio i Glazer... Opet Zvezda prima gol!

Crvena zvezda - Radnik 2:1, Tomašević
Izvor: YouTube/Arena sport

19:27

60' - Još promena!

Bukari i Lučić na terenu, a izlaze Mijatović i Ivanić.

19:22

54' - GOL! 2:0! SPAJIĆ!

Nakon što je Ostraćanin imao šansu za Radnik, Spajić duplira vođstvo Crvene zvezde u 50. minutu. Lep napad posle slobodnog udarca preko Kange i Kangve, a sa visine penala Spajić lepo glavom postiže gol!

Zvezda - Radnik 2:0, Uroš Spajić
Izvor: YouTube/Arena sport

19:12

46' - Promene!

Piter Olajinka je ušao u igru umesto Šerifa Endiajea, dok je Milan Rodić na terenu umesto Stefana Mitrovića.

18:51

POLUVREME!

Crvena zvezda na pauzu odlazi s prednošću od 1:0, golom Jovana Mijatovića iz 19. minuta. Imala je Zvezda još nekoliko šansi, ali ponovo je imala problema sa efikasnošću.

Izvor: MN PRESS

18:44

40' - Mijatović!

Mladi napadač Zvezde sada i glavom pokušava posle kornera, bio je na prvoj stativi, uspeo da se sjajno odrazi i pokuša, ali Ranđelović na mestu. Brani odličan pokušaj Mijatovića!

18:41

36' - Da li je sve u redu?

Jovan Mijatović je nakon oštrog faula pao na koleno i požalio se na povredu. Ukazana mu je pomoć i čini se da će biti u stanju da nastavi utakmicu.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:32

28' - Kraso!

Šta radi Kraso... Nadriblao je trojicu fudbalera Radnika i dodao ka svom napadaču Endiaju, ali neverovatno je koliko užasnu završnicu ima napadač Zvezde. Ni u okvir gola!

Izvor: MN PRESS

18:26

21' - Endiaj!

Lep napad Zvezde po desnoj strani, poslao je loptu za Endiaja mladi Nedeljković, ali je skupocenom napadaču trebalo previše vremena da se namesti. Usled toga je napravi previše kontakata sa loptom i izblokirao ga je Abubakar. Moralo je to da bude mnogo bolje...

Izvor: MN PRESS

18:23

19' - GOL! 1:0! MIJATOVIĆ!

Ono što nije pogodio pre 30 sekundi, jeste sada! Najveći talenat Zvezde trese mrežu Radnika nakon lepe asistencije Mirka Ivanića, pa je Mijatović lepo, desnom, po zemlji, savladao Ranđelovića koji je bio "kratak". Bacio se u svoju desnu stranu, ali nije mogao da zaustavi loptu!

Jovan Mijatović
Izvor: YouTube/Arena sport

18:23

18' - Mijatović!

Pogrešio je golman Ranđelović, praktično je dodao Jovanu Mijatoviću na visini penala, a mladi fudbaler Zvezde se spetljao i izblokiran je.

18:15

10' - Opet šansa!

Probao je Kraso, gotovo iz mesta, a nije se snašao čuvar mreže Radnika kome je lopta gotovo prošla kroz ruke. Posle kornera još jedna prilika, pa slobodan udarac posle pada Kangve... Može se reći da je Zvezda potpuno "stisnula" rivala i želi što pre da dođe do gola!

Izvor: MN PRESS

18:11

7' - Šansa!

Jovan Mijatović je sa 12 metara probao da dovede Zvezdu u vođstvo nakon povratne lopte sa desnog boka, ali nije dobro zahvatio loptu. Odlazi daleko iznad gola...

18:05

1' - Meč je počeo!

Čini se da će Mitrović zaista biti levi bek, a Nedeljković desni, dok je na mestu defanzivnog veznog Kanga.

Izvor: MN PRESS

17:24

Delije ostavile poruku u svlačionici!

Igrače Crvene zvezde je sačekala poruka na srpskom i engleskom.

17:05

Ko čeka šansu u Zvezdi?

Na klupi Zvezde su Popović, BUkari, Degenek, Hvang, Lučić, Mijailović, Nikolić, Olajinka, Rodić, Stamenić i Katai, dok kod Radnika šansu čekaju Vukadinović, Anđelković, Baić, Bogdanović, Čumić, Kadijević, Martinkevič, Milić, Milićević, Endžije i Stojković.

Izvor: MN PRESS

16:54

Gde je Katai?

Nakon gola koji je postigao protiv TSC-a, i lepih reči na konferenciji za medije, Barak Bahar nije uvrstio Aleksandra Kataija u tim. Razlog je stomačni virus koji ima od juče.

Izvor: MN PRESS

16:47

Opet promešan tim!

Barak Bahar je napravio veliki broj promena u odnosu na meč protiv TSC-a i izveo vrlo...čudan tim!

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Nedeljković, Điga, Spajić, Mitrović - Kangva, Kanga, Ivanić - Kraso - Mijatović, Endiaj.

RADNIK: Ranđelović - Abubakar, Vranjanin, Oršečnanin, Jović - Mitošević, Hajdarević - Gašić, Kočić, Tomašević - Duronjić.

Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

16:29

Da li će podneti ostavku?

"To nisam ja, ne odustajem! Posebno ne odustajem lako. Verujem u ovaj klub i u ove igrače. Ako pronađem balans, rezultati će doći", rekao je Barak Bahar na konferenciji za medije.

"Na poslednje tri utakmice bila je velika razlika u kvalitetu igre i rezultatu. Verujem u način na koji mi igramo, verujem u ono što me je dovelo do Crvene zvezde. Bili smo dominantni na poslednje tri utakmice. Zapisao sam neke detalje sa tih mečeva. Izabrao sam neke od njih i pročitaću ih. Prosečno imamo 65 odsto poseda lopte, izveli smo 35 kornera a naši protivnici 12, imali smo 76 udaraca ka golu protivnika naspram 17 koje su imali naši protivnici. Poslednji parametar je xG, odnosno očekivani broj postignutih golova. Na poslednje tri utakmice trebalo je da postignemo 10 golova - uz kvalitet ekipe moglo je da bude i više, dok je tim trebalo da primi 1,7, odnosno manje od dva gola. Ovo pokazuje da treba da postižemo mnogo više i primamo mnogo manje golova", ispričao je trener Crvene zvezde.

Izvor: YouTube/Zvezda TV/Screenshot

16:27

Generalove izgubljene bitke...

Barak Bahar je birao pogrešne bitke od dolaska u Crvenu zvezdu i mnoge je izgubio, pa zbog toga njegov mandat nije počeo na način na koji je iko od rukovodstva kluba mogao i da zamisli.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

16:26

Zvezda naručila "Ajfon", a dobila...

Crvena zvezda je uložila ogroman novac kada je letos angažovala Baraka Bahara, međutim Izraelac - i ostala pojačanja koja su došla sa njim - nisu ni blizu ispunili očekivanja. Kao kada naručite Ajfon, a dobijete voki-toki.

Izvor: PRofimedia/Matthias Koch

16:21

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda i Radnik sastaju se danas od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 14. kola Superlige. Surduličani su u lošoj formi, ali su znali prethodnih godina da namuče crveno-bele, dok je Barak Bahar pod velikim pritiskom zbog loših izdanja u poslednja dva meseca. Posebno je to kulminiralo u prošlom kolu protiv TSC-a, kada je Zvezda u nadoknadi vremena ispustila tri boda.

Ostanite uz MONDO i pratite meč Crvena zvezda - Radnik iz minuta u minut.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Radnik 3:1 (1:0)
  • Barak Bahar je dobio "žuti karton" od navijača zbog kiksa protiv TSC-a
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije