• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bijeli će u utorak od 21:00 igrati protiv RB Lajpciga.

 barak bahar pres konferencija pred lajpcig Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Klikom na "RAZVOJ DOGAĐAJA" pročitajte šta je trener Crvene zvezde, Barak Bahar rekao pred meč sa Lajpcigom.

16:25

KRAJ KONFERENCIJE!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar i vezni fudbaler In Bum Hvang završili su razgovor sa medijima pred meč protiv RB Lajpciga u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

16:24

Ostanak u Zvezdi!

"Sada mislim da su svi mečevi bitni, i u prvenstvu i u Ligi šampiona. Treba da budemo fokusirani na RB Lajpcig jer je to veoma važna utakmica koja može da promeni tok sezone. Nakon toga ćemo se okrenuti utakmicama u domaćem šampionatu", ispričao je Barak Bahar.

16:22

O pismu navijača!

"Dobio sam pismo na engleskom, ne na korejskom, ali sam razumeo. Shvatio sam koliko navijačima znači ovaj klub i šta im Zvezda predstavlja. Svi u timu smo shvatili to i znamo kako profesionalni treba da budemo smo na terenu i van njega. Vreme je za nas da trudom, zalaganjem, borbom, pokažemo njima šta za nas znači Zvezda. Treba da budu ponosni na nas. Spremni smo da im sutra pokažemo to", rekao je Hvang, a Bahar je dodao: "Pričao sam sa igračima, pokazali smo pisma. Rekao sam da smo dobro igrali, tražio sam da prikažu više vatre na terenu. Znamo šta navijačima znači. Protiv Radnika smo dodali malo borbenosti, iako to nije bio previše kvalitetan meč."

16:19

O Kataiju!

"Uvek razmišljamo o taktici i iznenađenjima. Nekada taktika padne u vodu posle deset minuta. Spremni smo na više scenarija. Ne znamo još da li će Aleksandar Katai biti potpuno spreman, ali verujem da će biti u timu", rekao je Barak Bahar

16:17

Pobeda, za prepričavanje!

"Trenutak koji bih mogao da prepričavam bilo bi kada sudija označi kraj meča, a Crvena zvezda pobedi. Svakako, bilo je lepo čuti himnu Lige šampiona", ispričao je Izraelac nakon što su se na stadionu začuli taktovi poznate numere.

16:15

Najteži mečevi!

"Odigrali smo dva od tri najteža meča, na gostovanjima Sitiju i Lajpcigu. Dobro smo izgledali na tim utakmicama. Protiv Jang bojsa smo možda izgubili dva boda, ali verujem u tim", rekao je Bahar.

16:14

Verujem u navijače!

"Odigrali smo tri utakmice i nismo pobedili nijednu u Ligi šampiona. Mislim da je važno za tim da pobedi sutra. Sa našim navijačima, na ovom stadionu, bilo šta može da se desi. Verujemo u nas, verujemo u naše navijače čija energija može da nas pogura na terenu da uradimo nešto. Veoma sam ushićen da igram pred njima u Ligi šampiona sutra", rekao je vezni fudbaler iz Južne Koreje.

16:12

To neću otkriti!

"Videli smo da se Lajpcig teže nosi sa ekipama koje se dobro brane. To ćemo i mi pokušati da iskoristimo, ali balans je najbitniji. Zavisi i od toga kako ćemo izgledati na terenu, ali to neću sada otkriti", rekao je trener Crvene zvezde i dodao: "Nikada ne igram na remi, uvek idem na pobedu. Takva je i Crvena zvezda. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima, pokazali smo da možemo da postignemo pogodak. Pobedili su,... Ali, drugačije je kada se igra pred našim navijačima."

16:09

Bahar!

"Prvo, svaki meč je veoma važan, od početka do kraja. Ja verujem u moj tim, u moje pomoćnike. Nemam čega da se plašim sutra. U prethodnom meču smo pokazali neke veoma dobre momente, posebno nakon što smo primili gol u Lajpcigu. Mogli smo da stignemo i do 1:1. Znamo da su oni ekipa koja igra brzo i može da nas kazni, ali verujemou nas", rekao je trener Zvezde i dodao: "Mi moramo zajedno da igramo, da budemo kompaktni protiv tima kakav je Lajpcig. Ne smemo da ostavljamo prostora. Potrebna nam je dobra odbrana, ali i dobar napad."

16:05

Hvang!

"Jo šuvek nisam zadovoljan nastupima, adaptiram se na ligu i saigrače. Prvi put igram Ligu šampiona. Očekujem da ću biti sve bolji i bolji. Hoću da pomognem ekipi da ostavi rezultate i da obradujemo navijače", rekao je Hvang.

16:02

Počinjemo!

Pred novinarima su Barak Bahar i In Bum Hvang.

15:55

Prvi meč!

Prisetite se okršaja RB Lajpciga i Crvene zvezde u Nemačkoj! Ovako je to izgledalo:

Meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona.
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

15:45

Rade Bogdanović kritikuje!

Nekadašnji napadač i reprezentativac Jugoslavije Rade Bogdanović nije oduševljen Barakom Baharom, kojeg je označio kao slabu tačku Crvene zvezde. Nije ga impresionirao ni igrački kadar, pošto tvrdi da je u timu previše Kulibalija.

15:30

Pretrčao 16 kilometara na meču Zvezde!

Neverovatna priča sudije kojeg su se Nemci setili pred meč. On je pre više od 30 godina sudio revanš Crvene zvezde i Bajerna, u polufinalu Kupa evropskih šampiona.

15:15

Heroj? Neko će morati!

Pre pet godina je to bio Milan Pavkov na meču protiv Liverpula, a protiv RB Lajpciga će neko drugi morati da postane junak navijača!

15:00

Meč protiv Radnika!

Crvena zvezda je prethodni susret odigrala protiv Radnika iz Surdulice i upisala je pobedu na tom meču. Prisetite se detalja:

14:40

Ovako izgleda tabela!

Crvena zvezda i Jang bojs imaju isti broj bodova, remi u međusobnom meču, istu gol-razliku i isti broj golova postignutih na gostujućem terenu! Praktično, svemu su isti predstavnici Srbije i Švajcarske, pa će meč u Bernu možda i odrediti ceo tok brobe za treće mesto. Ovo je tabela:



Standings provided by Sofascore

14:30

Zvezdini rezultati u Ligi šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu grupne faze Lige šampiona poraženi su na gostovanju Mančester sitiju (3:1), zatim su u Beogradu remizirali protiv Jang bojsa (2:2), a u Lajpcigu je bolji bio domaći RB (3:1). I dalje postoje sasvim pristojne šanse da se aktuelni šampion Srbije domogne evropskog proleća - ali rezultati moraju da budu bolji nego u prvom krugu! 

14:20

Šta je rekao u Lajpcigu?

Trener Crvene zvezde u Lajpcigu je održao govor koji se prepričavao danima kasnije, kako u Srbiji i nemačkoj, tako i u ostatku fudbalske Evrope. Izraelski stručnjak govorio je o ratu, situaciji u kojoj se nalazi njegova porodica, problemima sa kojima se susreću svi Izraelci... Sedam dana se pripremao za to, a i Zvezdan Terzić je bio obavešten o rečenicama koje će kazati pred medijima.

14:10

Prethodno obraćanje!

Barak Bahar je održao veliku konferenciju za medije pred meč Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice. Zbgo neugodnog trenutka u kojem se klub nalazi on je tom priolikom pričao o svim mogućim temama - sebi, klubu, ekipi, šampionskim ambicijama, ratu u Izraelu...

14:00

Dobar dan!

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona protiv RB Lajpciga, a pred izuzetno važan meč novinarima će se obratiti šef stručnog štaba, izraelski trener Barak Bahar. Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - RB Lajpcig
  • Konferencija Baraka Bahara
  • Četvrto kolo Lige šampiona
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije