• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Gorice će biti kažnjen jer želi titulu Hajduka! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni hrvatski fudbaler Mario Maloča nije znao da skloni u stranu emocije.

 Fudbaler Gorice Mario Maloča kažnjen jer navija za Hajduk Izvor: Instagram/mariomaloca/printscreen

Borba za šampionsku titulu u Hrvatskoj ove sezone biće izuzetno zanimljiva jer planove Dinama iz Zagreba pokušavaju da pokvare splitski Hajduk i Rijeka, a izjava iskusnog fudbalera zatalasala je javnost! Mario Maloča (34) štoper Gorice koja je trenutno četvrta na tabeli, istakao je da želi titulu za Hajduk iz Splita, zbog čega će biti kažnjen od strane kluba za koji nastupa.

Po pisanju hrvatskih medija, prvi čovek Gorice Nenad Črnko već je pokrenuo protiv protiv Maloče, a za sada nije poznato da li će disciplinski postupak biti okončan suspenzijom, novčanom kaznom ili na neki treći način. Ujedno, Gorica je donijela odluku da pooštri pravila kada je u pitanju razgovor fudbalera sa medijima, pa se očekuje da u narednom periodu neće biti sličnih ispada - jer igrači ovog tima neće ni davati izjave novinarima!

Maloča je Zagrepčanin koji čitavog života navija za Hajduk, a sedam godina je bio i prvotimac splitskog kluba. "Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi ko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak", ispalio je Maloča u razgovoru za HRT.

Ekipa Gorice ove sezone igra veoma dobro u prvenstvu i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji, samo nekoliko bodova iza samog vrha. U dosadašnjem toku sezone savladali su Dinamo, Hajduk i Osijek - tri od četiri najozbiljnija konkurenta za titulu, pa je zbog toga još čudnije što je Maloča odlučio ovako da se obrati javnosti.

Inače, Mario Maloča je nekadašnji omladinac Dinama iz Zagreba, a zatim prvotimac splitskog Hajduka, u kojem je čak bio i kapiten. Uslijedile su godine karijere u Poljskoj i Njemačkoj, a zatim povratak u Goricu sa kojom ove sezone bilježi odlične rezultate. Tokom igranja u Poljskoj, gdje je branio boje Lehije iz Gdanjska, nastupao je u ekipi sa Milošem Krasićem o kojem uvijek govori u superlativima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC