• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK - Pokušali da otmu Nejmarovu ćerku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati brazilski fudbaler i njegova porodica na meti kriminalaca.

 Pokušali da otmu Nejmarovu ćerku Izvor: AGIF / ddp USA / Profimedia

Roditelji Nejmarove djevojke, Brune Bjankijardi, vezani su i opljačkani u pokušaju otmice fudbalerove tek rođene kćerke u Sao Paulu, u Brazilu. U njihov dom u utorak je upala kriminalna banda i prema pisanju lista "R7", dvojica su bili naoružani i tražili su Nejmarovu djevojku, kao i njihovu ćerku, Mavi. Pukom srećom, njih dve nisu bile kod kuće u trenutku pada, a tu nije bio ni fudbaler Al-Hilala i saigrač Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića.

Brunin roditelji su nažalost bili prisutni kada se upad dogodio i napadači su ih odmah vezali. Srećom, prema prvim informacija, njih dvojice su fizički nepovrijeđeni.

Prema prvim fotografija nadležnih organa bezbjednosti, trojica osumnjičenih došli su ispred kuće automobilom, a jedan od njih, koji je trenutno u pritvoru, živi u komšiluku! On je kriminalcima omogućio da upadnu u fudbalerov dom, a policija je brzo reagovala i uhapsila samo jednog muškarca, dok su preostala dvojica pobjegla. Prije bekstva, oni su pokrali dragocjenosti Nejmarove djevojke, luksuzne torbe, satove i nakit.

Prema pisanju brazilskog "Globa", jedan od dvojice koji su u bjekstvu je identifikovan, ali još nije lišen slobode, dok treći ostaje u bjekstvu. Nejmar se još nije oglašavao. On je trenutno na oporavku od teške povrede i operacije zbog koje je završio sezonu u Saudijskoj Arabijij.

:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC