• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac ušao u tunel "Marakane" - ostao u šoku: Nije mogao da vjeruje šta vidi, pomenuo i Mihajlovića (VIDEO)

Američki novinar italijanskog porijekla stigao je na "Marakanu", a i njega je, kao i mnoge prije njega, oduševio čuveni tunel.

 Marko Mesina o Marakani Izvor: Instagram/printscreen/iftvmarco

Crvena zvezda je izgubila od Lajpciga 2:1 na domaćem terenu u Ligi šampiona, a na tom meču je bio i poznati američki novinar Marko Mesina. Ovaj Italijan iz Bruklina radi za "CBS Sports" kao i za sajt o italijanskom fudbalu koji uređuje, a sada je na meču crveno-bijelih u eliti ostao zadivljen čuvenim tunelom na stadionu. 

Pred meč je dobio priliku da prošeta kroz tunel kroz koji igrači ulaze na teren i priznao je da mu je od cijelog iskustva u Beogradu to bio najbolji dio.

"Najbolji do je bio kada sam došao na stadion i koračao kroz legendarni tunel. Ta stvar je nevjerovatna! Nikada tako nešto još nisam vidio. Dok sam koračao, nisam vjerovao da je toliko ogroman. Bilo je puno vremena za razmišljanje, kažu da su se i Zvezdini igrači plašili ovog tunela", naveo je on. Pogledajte njegov prolazak kroz tunel: 

Sjetio se dok je prolazio kroz tunel i jedne legendarne priče o Siniši Mihajloviću. Od malena navijač crveno-bijelih on je jedva izašao iz tunela na jedan meč.

"Postoji jedna priča kada se Siniša Mihajlović prvi put zagrijavao za utakmicu. Naslonio je ruku na zid i pomisao da treba da izađe na teren činila ga je nervoznim jer 13.000 navijača Zvezde stoji iznad tunela", ispričao je Mesina.

Crvena zvezda na dva kola do kraja grupne faze Lige šampiona nema šansu da prođe dalje pošto ima samo bod iz prva četiri kola, ali će u narednom meču u Bernu 28. novembra vjerovatno imati ključni meč za borbu za treće mjesto. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC