• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marin poslije Lajpciga stao iza Bahara i tima: Do kraja polusezone - prvi na tabeli

Marko Marin vjeruje u ovakav tim Crvene zvezde i ne smatra da nešto drastično treba mijenjati.

 Marko Marin vjeruje u Bahara i Zvezdim tim Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda se porazom od Lajpciga na domaćem terenu 2:1 oprostila od snova o nokaut fazi takmičenja i 28. novembra u Bernu će u meču sa Jang Bojsom odlučivati o tome koja će ekipa kao treća otići u Ligu Evrope. Poslije još jednog poraza oglasio se i tehnički.  direktor crveno-bijelih Marko Marin. 

On je istakao da je sada akcenat na igrama u Superligi, počev od gostovanja u Pančevu pa nadalje. Ipak, u Bernu crveno-bijeli žele da osiguraju evropsko proljeće. 

”Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, prije svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer vjerujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mjesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Vjerujemo da ćemo se podići poslije zimske pauze, da će igrači namjestiti glave za najbitniji period sezone”, rekao je Marko Marin za "Mocart sport". 

Bilo je mnogo priče oko toga da li je tim dobro sastavljen i da li uprava i dalje vjeruje Baraku Baharu, ali očigledno je projekat zamišljen na duge staze i za sada se neće ništa mijenjati. 

"Ja i dalje vjerujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo htjeli ove godine u Ligi šampiona, to smo i vidjeli. Bili smo konkurentni u pojedinim dijelovima meča sa Lajpcigom... Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vrijeme da se napravi pomak, prije svega, kada je riječ o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje... U isto vrijeme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome", dodao je Marin. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC