• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće zvijezde Liverpula se nisu podnosile, ali su bili profesionalci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mohamed Salah i Sadio Mane su imali probleme dok su igrali zajedno u Liverpulu.

 Salah i Mane se nisu podnosili u Liverpulu otkriva Firmino Izvor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino činili su "ubitačni trio" u Liverpulu. Zajedno su osvojili Premijer ligu i Ligu šampiona, a sada je ostao samo jedan. Egipatski fudbaler jedini je produžio ugovor i nosi dres "crvenih", dok su i Senegalac i Brazilac otišli u Saudijsku Arabiju, a sada je otkrivena istina o njihovom odnosu.

Ispričao je o tome sve upravo Firmino i to u svojoj knjizi. Opisao je detalj sa meča protiv Barnlija kada je Mane izgubio živce na saigrača poslije izmjene. "Postojala je tenzija, uprkos dobrom rezultatu, taj meč je obilježila Maneova bijesna reakcija. Kamere su sve uhvatile. Nije bio Sadio bijesan samo zato što je zamijenjen, već je neposredno prije toga Mohamed šutirao ka golu, iako je on bio sam na drugoj strani, u kaznenom prostoru", počeo je Firmino.

Tvrdi da nije čuo šta je sve rečeno. "Moj engleski nije toliko dobar, ne mogu da kažem šta je tačno Sadio rekao, ali znam da nije bilo ništa lijepo. Njihova svađa neke je iznenadila, bila im je prva, nekima prva i posljednja. Ja sam znao da se nešto tu 'kuva' još od sezone 2018/19. Moj instinkt i dužnost bili su da spustim tenziju, da sipam vodu, a ne benzin. Postojali su problemi između njih i prije, ali je na tom meču cijeli svijet to mogao da vidi. U Barnliju je poklopac pao."

Mohamed i Sadio nisu "najbolji drugari" prema riječima Bobija. "Nisu oni nikada bili najbolji prijatelji, držali su se sebe. Nikada nisu prestali da pričaju niti tako nešto, bili su vrhunski profesionalci uvijek", zaključio je Firmino.

Sadio Mane i Mohamed Salah svađa
Izvor: YouTube/abraham ali

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC