• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević na Novakovom omiljenom mjestu: Selektor "zmajeva" posjetio Visoko

Selektor BiH posjetio je Visoko.

 Savo Milošević posjetio Visoko Izvor: Instagram/drsemirosmanagic/printscreen

Jedno od omiljenih mjesta Novaka Đokovića na planeti, ako ne računamo teniske terene na kojima se osjeća kao kod svoje kuće, jeste Visoko. Tamo se najbolji teniser svih vremena, okružen piramidama, napaja dobrom energijom koju kasnije koristi za prevazilaženje teških trenutaka i borbu protiv najvećih sportskih rivala.

Tokom godina se razvilo prijateljstvo sa Semirom Osmanagićem koji je upravnik kompleksa u Visokom, a sada je Novakov prijatelj dočekao selektora BiH, Savu Miloševića.

Prilikom te posjete Savo Milošević i Semir Osmanagić popričali su o energiji koja postoji samo u Visokom, a nastala je i zajednička fotografija o kojoj će mediji u Bosni i Hercegovini danima pisati. Kako prenosi portal "visoko.ba", Milošević se sastao sa Dinom Kamarićem, kojem je prije 23 godine pisao dok je igrao fudbal u Parmi. Dječaku je tada poslao pismo i fotografiju sa autogramom, što je gest koji Dino pamtiti gotovo četvrt vijeka. 

Podsjećamo, Milošević je krajem septembra preuzeo kormilo seniorske selekcije BiH, a postao je treći selektor u godinu dana. Pred njim je sada završetak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje nisu previže važne jer "zmajevi" nemaju šanse da obezbijede plasman, ali će igrati u baražu koji je izboren kroz Ligu nacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC