• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dekijevog sina udarali na treningu reprezentacije! Filip prvi put kod Piksija - ovako se to obilježi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi čuvar mreže dobio udarce od saigrača jer je po prvi put u reprezentaciji Srbije.

 Filip Stanković špalir i udaranje za prvi poziv u reprezentaciju Srbije Izvor: Instagram/FSSrbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se pod komandom selektora Dragana Stojkovića, pred prijateljski meč sa Belgijom i veoma važan kvalifikacioni susret protiv Bugara u Leskovcu. Na tom susretu "orlovi" bi mogli da ovjere plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, a Piksi je na ovo okupljanje nacionalnog tima pozvao i jednog novajliju - golmana Filipa Stankovića.

Sin legendarnog Dejana Stanković priključio se reprezentaciji i biće jedan od četvorice golmana na koje selektor može da računa, ali je prije toga morao da prođe inicijaciju. Kao i ostali reprezentativci koji su prvi put dio nacionalnog tima, Filip je dobio nekoliko udaraca od saigrača dok je trčao kroz špalir! Verujemo da nije bilo strašno, posebno kada se ima u vidu da ovo dolazi nakon prvog poziva, a prije prvog nastupa u dresu reprezentacije. Pogledajte kako je to izgledalo:

Filip Stanković je srednji od trojice sinova Dejana Stankovića. Najstariji Stefan završio je karijeru, a najmlađi Aleksandar je ove sezone dio seniorskog tima Intera, u kojem ne dobija mnogo prilike da igra. I Filip je ponikao u timu iz Milana, ali mu je ovo već treća sezona na pozajmici - nakon što je dvije godine proveo u Holandiji gdje je branio za Volendam, sada je član Sampdorije u Seriji B.

Ove sezone je branio na 12 prvenstvenih mečeva za slavni tim iz Đenove, a propustio je samo utakmicu protiv Askolija u devetom kolu. Nakon toga je na tri od posljednja četiri meča uspio da sačuva mrežu, pa je privukao i pažnju selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji ga je prvi put pozvao u seniorski tim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC