• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAVKA? MOŽE! Čeka se bivši kapiten Zvezde: Promjena na "Čairu", Radnički dobija novog šefa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Umjesto nekadašnjeg veznog fudbalera Crvene zvezde, Radnički će angažovati bivšeg defanzivca istog kluba.

 Slavoljub Đorđević preuzima Radnički Niš Izvor: MN PRESS

Novembarska pauza u Superligi Srbije prilika je i da Radnički iz Niša promijeni trenera, nakon veoma lošeg starta sezone. Iako se čini da nije njegovom krivicom tim sa "Čaira" pri dnu tabele u elitnom rangu srpskog fudbala, nekadašnji defanzivni vezni Crvene zvezde Nikola Trajković podnio je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, što je uprava kluba usvojila u ponedjeljak uveče.

To znači da će Trajković napustiti Niš u koji je stigao tokom ljeta i u kojem je pokušao da "instalira" neke veoma zanimljive principe koji se nisu u potpunosti primili. Pojedini fudbaleri, poput Filipa Freja ili Save Petrova, izgledali su mnogo bolje nego u prethodnoj sezoni, ali samo 13 osvojenih bodova u 14 mečeva nisu bili dovoljni da "Trajče" ostane u klubu sa juga Srbije. Zbog toga je Radnički u potrazi za novim šefom, pred kojim će biti izuzetno težak zadatak.

Kako prenose "Južne vesti", na klupu Radničkog iz Niša uskoro će sjesti još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde. Riječ je o Slavoljubu Đorđeviću koji je trenersku karijeru gradio u omladincima crveno-bijelih, zatim Radniku iz Surdulice, novosadskoj Vojvodini i ponovo Radniku kojem je donio opstanak u prethodnoj sezoni iako su bili otpisani u trenutku kada je preuzeo tim.

Ni sada mu neće biti mnogo lakše, pošto Radnički nakon novembarske pauze ima utakmice protiv Čukaričkog i TSC-a u Superligi, Crvene zvezde u Kupu Srbije, pa Partizana i Vojvodine u prvenstvu. Tek nakon tog niza preteških mečeva slijedi nešto lakši okršaj - gostovanje Radničkom u Kragujevcu za kraj jesenjeg dijela sezone.



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC