• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Namještali mu gej aferu, a sad se oženio! Slavni golman Bajerna u braku sa 14 godina mlađom rukometašicom

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Manuel Nojer je navodno nedavno uplovio u brak, a sve je organizovano u tajnosti.

 Manuel Nojer oženio mladu rukometašicu Izvor: Profimedia/ IMAGO

Jedan od najboljih golmana svih vremena Manuel Nojer (37) vjenčao se u tajnosti sa čak 14 godina mlađom rukometašicom Anikom Bizel, prenosi njemačka štampa. Nojer iza sebe već ima jedan brak sa Ninom Vajs koji se završio 2019. godine, a nakon što su mu tabloidi u Njemačkoj čak "namještali" i gej aferu sa trenerom golmana Tonijem Tapalovićem, slavni čuvar mreže Bajerna je odlučio da ponovo stane na "ludi kamen".

Prema nezvaničnim informacijama, vjenčanje je održano nedavno i to u krugu od samo dvadesetak ljudi. U pitanju su samo najbliži članovi porodice i prijatelji, a sve je postalo jasno kada je Anika Bizel, inače 23-godišnja rukometašica Regenzburga, na svom zvaničnom Instagramu promijenila prezime u Nojer.

Takođe, stižu i informacije da je Anika trudna i da bi Manuel trebalo da postane otac na proljeće. Iz prvog braka Nojer nema djecu, a čini se da će novi brak definitivno utišati priče o tome da voli muškarce. Sve je krenulo kada je 2018. godine jedna njegova izjava loše prevedena, da bi potom u sve bio upleten i pomenuto Toni Tapalović sa kojim je godinama sarađivao u Bajernu i koga je "otjerao" sada već bivši trener ovog kluba Julijan Nagelsman.

Razlog zbog kog Nagelsman nije želeo više da trpi Tapalovića u ekipi je to što je navodno otkrivao Nojeru detalje sastanaka trenera, što je dalje kapiten širio po svlačionici. Nakon svega, doživio je i tešku povredu na zimovanju prošle godine i zbog toga se tek nedavno vratio među stative.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC