• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović preuzeo čak 12. klub u Srbiji! Otišao na sjever Bačke i poručio: "Volim izazove i pritisak, bez toga ne mogu"

Nenad Lalatović je zvanično promovisan u novog trenera Spartaka iz Subotice.

 Nenad Lalatović preuzeo Spartak iz Subotice Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bivši trener Borca, Nenad Lalatović zvanično je danas promovisan u novog trenera Spartaka iz Subotice, čime se broj klubova u Srbiji u kojima je radio popeo na čak 12, s tim da je u Vojvodini i Radničkom iz Niša bio po dvaput. Uz to, vodio je i U20 reprezentaciju Srbije, Al Batin u Saudijskoj Arabiji, Borac i ukrajinsku Zorju.

"Velika mi je čast što sam postao trener Spartaka, u pitanju je veliki klub. Iskren da budem, znao sam da ću jednom postati trener ovdje. Uvijek kad sam dolazio imao sam osjećaj da ću dobiti privilegiju da vodim ovaj klub. Dogovorili smo se bukvalno za dva minuta. Nisam postavljao nikakve uslove, niti sam izvoljevao. Svjestan sam kakva je situacija i prihvatio sam ovaj poziv vrlo radosno", kazao je Lalatović na konferenciji za medije, prenosi "Mozzart Sport".

Ističe da je Superliga izjednačena, i da možda nije bila nikada jaka kao što je danas, a Lalatović vjeruje da Spartak ne da zaslužuje da bude u gornjem domu, nego da Subotičani treba da se bore za najboljih pet mjesta - koja vode u Evropu.

"Znam šta se od mene očekuje. Imamo kvalitetan tim, ali neke stvari sigurno ne idu kako treba i moraju da se poprave. Tu prije svega mislim na defanzivu, jer je Spartak na posljednje dvije utakmice primio pet golova. Igrači moraju da vjeruju u sebe. Tim je dobro selektiran i zaslužuje da igra u plej-ofu. Ovaj klub i Subotica kao grad moraju da imaju stabilnog superligaša i nadam se da će tako i biti. Nikome mjesto u timu nije zagarantovano, mene ne zanima ko se kako zove i ko se kako preziva. Igraće najbolji, ko se najbolje pokaže na treningu. Volim da imam ratnike koji žive za pobjedu, pošto i ja živim za nju. Uvijek dajem 200 odsto sebe na svakoj utakmici i svakom treningu, pa ću to da očekujem i od njih", naglasio je novi trener kluba sa sjevera Bačke.

Lalatović je dodao i da je imao i poziv sa Kipra, kao i još dva kluba iz Superlige, ali su se ambicije poklopile sa Spartakovima. "Došli su sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili. Uželio sam se posla, nikada nisam imao problem da radim. Volim izazove, volim pritisak i bez toga ne mogu. Ne volim kada mi se nakači neko na vrat, ali i to me pokreće", zaključio je.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC