• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve je dogovoreno - Lalatović u srijedu sjeda na klupu novog kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice dobili nove trenere.

 nenad lalatović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Bivši kapiteni Crvene zvezde, a sada treneri, imaju novi posao u Superligi. Slavoljub Đorđević preuzeo je Radnički iz Niša, javio je "Mozzart sport", a Nenad Lalatović je definitivno novi šef struke Spartaka iz Subotice, jer je taj klub poslao novinarima poziv na konferenciju za novinare-promociju, zakazanu za srijedu.

A naknadno je potvrdio i na svojim društvenim mrežama.

Radnički iz Niša rastao se sa Nikolom Trajkovićem, takođe bivšim igračem Zvezde, sa kojim je ove sezone ostvario tri pobjede u 14 kola Superlige i trenutno zauzima tek 14. mjesto na tabeli. Đorđević će preuzeti tim koji je doživio sedam poraza i čeka ga pakleno težak raspored poslije novembarske pauze zbog utakmica reprezentacije. Bivši trener Radnika iz Surdulice i Vojvodine vodiće Radnički u prve četiri utakmice protiv Čukaričkog kod kuće, TSC-a u gostima, zatim protiv Crvene zvezde u gostima i protiv Partizana i Vojvodine kod kuće.

Sa druge strane, Nenad Lalatović vratio se u srpski fudbal poslije kratke epizode u ukrajinskoj Zorji, a posljednji od 11 srpskih timova u kojima je radio bila je Mladost iz Novog Sada. On će naslijediti poznatog Rusa Aleksandra Keržakova, koji nije sa Subotičanima uspio da ostvari značajan rezultat, pa je Lalatoviću ostavio tim na 11. poziciji tabele, sa 16 osvojenih bodova u 14 kola i nakon osam doživljenih poraza.

Lalatović će debitovati poslije pauze protiv IMT-a u Beogradu 25. novembra, a potom će u Subotici na prvoj utakmici kao domaćin igrati protiv Radnika iz Surdulice. Spartak je posljednju pobjedu ostvario prije više od mjesec dana, na gostovanju TSC-u (2:0), poslije čega se dogodila negativna serija zbog koje je Keržakov i napustio tim.

Prethodne dvije Lalatovićeve epizode nisu bile uspješne u ovdašnjem fudbalu, jer Mladost iz Novog Sada nije uspio da sačuva u Superligi, kao što se prethodno ni na klupi Borca iz Banjaluke nije zadržao duže od nekoliko mjeseci. Sada je pred njim novi izazov, na sjeveru Bačke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC