• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi viknuo - sad može sve, pa komentarisao meč Srbije: Zato sam i rekao da će i sad biti teško!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srbija se plasirala na Euro, a nasmijani Dragan Stojković Piksi je poslije svega bio zadovoljan.

 Dragan Stojkovic Piksi se sjetio mec sa Skotskom poslije Bugarske Izvor: TV Arena sport/screenshot

"Sad može sve!", čuli smo Dragana Stojkovića, selektora Srbije, kako poručuje novinarima sa osmijehom na licu! Vidno zadovoljan plasmanom na Euro 2024. uprkos problemima u igri srpskog tima on je naglasio da je velika, velika stvar za srpski fudbal odlazak na Evropsko prvenstvo poslije 24 godine pauze. 

"Hvala na čestitkama, ovo je veliki dan za srpski fudbal. Srbija je dočekala da ima svoju ekipu na Evropskom prvenstvu. Čestitamo ovim momcima koji su zaista odradili i borili se i vjerovali do kraja. čestitke svima, srećni smo i zadovoljni", rekao je selektor Srbije. 

Prije 24 godine u Belgiji i Holandiji selekcija SR Jugoslavije je otišla na Euro predvođena Draganom Stojkovićem kao kapitenom, a sada je Piksi kao selektor odveo tim na prvenstvo koje im je dvije decenije izmicalo. 

"Sjetite se jedne zaista jako loše epizode protiv Škota i ja sam i juče rekao na konferenciji da neće utakmica biti laka i znao sam da neće biti. Ovi momci su pokazali jedan strašan mentalitet, a to je potrebno za Evropsko prvenstvo", dodao je Piksi. 

Ipak morala je da se obrati pažnja i na lošu igru u ovom meču. Primili su dva gola od Bugarske, odbrana ponovo nije izgledala dobro, ali naglasio je Piksi da nije lako igrati ovakve utakmice. 

"Prvo poluvrijeme smo kontrolisali meč, stvarali šanse, poveli sa 1:0, ali smo znali da neće biti lako. Opet su nam se kod oba gola Bugara desile greške, praktično poklon golovi. Nije lako igrati ovakvu utakmicu na psihološkom planu, ali smo se izdigli iz toga". završio je Piksi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC