• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 srbija bugarska fudbal uzivo prenos livestream

Srbija je otišla na Evropsko prvenstvo!

 srbija bugarska fudbal uzivo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Srbija je otišla na Evropsko prvenstvo! Mučili su se "orlovi" sa Bugarskom u posljednjem meču kvalifikacija za Euro, primili su dva gola, gubili u jednom momentu, ali su na kraju sa 2:2 u Leskovcu otišli na Evropsko prvenstvo! "Pogurala" ih je i Mađarska koja je dugo gubila od Crne Gore, ali je na kraju pobijedila 3:1.

Poslije toga je situacija na tabeli takva da je Mađarska prva u grupi sa 18 bodova, Srbija druga sa 14 i te dvije selekcije su otišle pravo na Euro. Treća je Crna Gora sa 11, Litvanija ima šest, a Bugarima je ovo bio četvrti bod.

Dobro je krenulo za Srbiju, naš tim je napao iz svih oružja i poslije 17 minuta je djelovalo da će ovo biti rutinski posao za Srbiju. Poveli su preko Miloša Veljkovića, a i nakon gola je u prvom poluvremenu nastavljena dominacija "orlova". Despodov je imao šansu kada je pogodio prvo prečku pa stativu, ali osim toga nisu Bugari prijetili.

Ipak slabo je izašao naš tim u drugom dijelu igre i sve se okrenulo. Prvo je Rusev u 59. minutu izjednačio nakon loše intervencije Srđana Babića i odbrane "orlova", a deset minuta kasnije su gubili! Andrija Živković je izgubio loptu na sredini terena, napadač Bugarske je jurišao ka golu i na kraju je zakucao loptu u mrežu Vanje Milinkovića-Savića. Ipak da ovo ne bude poraz pobrinuo se Srđan Babić koji je nakon kornera u 82. minutu uspio da pošalje loptu u gol Naumova.

Na kraju je Srbija uz mnogo muke i nakon utakmica koje ne ulivaju povjerenje u igru ovog tima otišla na Euro poslije 24 godine. Prošli put smo bili tamo 2000. godine, a sada će morati mnogo toga da promijeni u igri reprezentacije Srbije ako žele da, kao i tada, prođeu grupnu fazu.

16:52

SRBIJA JE NA EVROPSKOM PRVENSTVU!

Posle velikog mučenja sa Bugarima i nerešenog rezultata naši "orlovi" su odleteli na Evropsko prvenstvo! 

SRBIJA - BUGARSKA 2:2

16:50

92. minut: Vlahović!

Naumov mu je odbranio odličan udarac, ali čekamo taj poslednji zvižduk! Još dva minuta, a Nikola Milenković je nakon Vlahovića takođe imao šansu!

16:48

90. minut: Čekamo poslednji zvižduk!

Još samo da vidimo koliko će ovo sudija da produži!

16:43

85. minut: Mitrović je završio

Izašao je Aleksandar Mitrović, kao i Filip Kostić, a ušli su Filip Mladenović i Nemanja Maksimović. 

16:40

82. minut: GOOL! 2:2

Izjednačili smo na 2:2! Srđan Babić je posle kornera bio najbolji i glavom je sproveo loptu u mrežu, na asistenciju kapitena Dušana Tadića. 

Izvor: MN PRESS

16:35

IZMENE

Ulaze Ivan Ilić i Nemanja Radonjić, a napolje idu Andrija Živković i Saša Lukić. 

16:32

2:1 za Mađare! Spašavaju nas!

Za dva minuta je Soboslai dao dva gola i preokrenuo! Sada vode Mađari i golovi Dominika Soboslaija nas vode na Euro...

16:30

71. minut: GOL! Ne, ofsajd!

Dao je gol Dušan Vlahović, ali je ipak bio u nedozvoljenoj poziciji. 

Izvor: MN PRESS

16:27

69. minut: 2:1 ZA BUGARSKU!

Kakva bomba! Andrija Živković je predao loptu Despodovu, on je pretrčao pola terena i onda zakucao loptu iza Vanje Milinkovića Savića. Tonemo...

Izvor: MN PRESS

16:27

1:1 u Mađarskoj

Dominik Soboslai je izjednačio protiv Crne Gore i sada je Mađarska prva u grupi, a mi drugi. U svakom slučaju, prolazimo na Euro!

16:24

65. minut: Panika!

Veljković je sada pao na zemlju, dozvolio da lopta ode do napadača Bugarske, ali sreća pa je bio ofsajd...

16:17

59. minut: 1:1 ŠOK U LESKOVCU!

Gol za Bugarsku! Rusev koji je ušao u igru na poluvremenu je sada naleteo na loptu nakon što je Srđan Babić pao u duelu sa Kolevom. Gledao je sa zemlje kako šalje loptu u mrežu Bugarin...

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

16:15

A evo kako smo mi poveli!

Srbija je u vođstvu od 17. minuta kada nas je u vođstvo doveo štoper Miloš Veljković. Evo i kako.

16:13

53. minut: Vanja nas je spasio!

Vanja Milinković Savić nas je sada spasio! Velika šansa za Bugare, ali srećom bio je i ofsajd pa se gol ne bi računao. Ali kockamo se sada...

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

16:08

48. minut: GOL! Ali ipak ne...

Zatresao je mrežu Aleksandar Mitrović, ali je lopta pre toga izašla u korner pre nego što mu je praktično vratio defanzivac Bugarske. Ništa od drugog pogotka.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

16:06

Predsednik UEFA gleda meč!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na tribinama u društvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a sa njima je i prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin

16:03

DRUGO POLUVREME!

Rusov je zamenio Minčeva na startu drugog poluvremena, dok Srbija kreće u istom sastavu. Još 45 minuta do Eura!

15:48

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Srbija je sa vođstvom od 1:0 otišla na odmor! Imala je Bugarska jednu šansu preko Despodova, ali je naš tim realno dominirao i držao loptu u svojim nogama, Pomogla nam je i Crna Gora koja vodi protiv Mađarske i sada je situacija takva da smo prvi u grupi! 

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

15:37

37. minut: Mađarska gubi!

Slobodan Rubežić pomaže Srbiji! Dao je gol za vođstvo Crne Gore protiv Mađarke i za sada smo prvi u grupi! Nadamo se da će Crna Gora uspeti da nas pogura do čela grupe!

15:35

34. minut: Loš Živković...

Kostić je sada šutnuo, Despodov je odbranio i lopta je otišla u korner. Milenković je uspeo da zakači loptu, a posle nove gužve Andrija Živković je promašio. 

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

15:28

29. minut: Au kakva sreća za Srbiju!

Despodov je šutnuo i prečka se još drma! Napravio je sebi prostor na strani, šutnuo. lopta je od prečke udarila u stativu i Srbija je imala mnogo sreće! 

15:22

21. minut: Mitrović dva puta!

Sjajan pas Filipa Đuričića, ali nije uspeo Mitrović da pređe svog čuvara. U narednom napadu je Kostić sjajno centirao Mitroviću, ali je Naumov uspeo da izboksuje tu loptu. 

Izvor: MN PRESS

15:16

VELJKOVIĆ! 1:0!

GOOOL! Posle velike gužve pred golom Bugarske naš štoper se najbolje snašao pred golom i ubacio je loptu u mrežu!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

15:11

11. minut: Sada Lukić!

Živković se nameštao na centaršut, dodao je Saši Lukiću, on je šutnuo, ali je lopta otišla pravo u Naumova. U sledećem napadu šutnuo je Nemanja Gudelj...

15:09

8. minut: Kostić!

Opalio je po lopti Filip Kostićž sa leve strane, Daniel Naumov se bacio, ali da je ova lopta bila malo preciznija ušla bi u gol. 

Izvor: Profimedia

15:01

1. minut: Odmah šansa!

Odmah je Tadić dobio loptu u šesnaestercu, kasnije je Kostić centrirao, ali u prvom minutu naš tim preti!

14:59

POČEO JE MEČ!

Krenuo je ključni meč za plasman Srbije za Euro! U isto vreme se igra i meč Mađarske i Crne Gore koji takođe treba ispratiti!

14:52

Još malo!

Srbija je na deset minuta od meča koji je ključan za odlazak na Evropsko prvenstvo. Sve je spremno da iz Leskovca poletimo ka Euru!

14:22

Obraćanje pred meč!

"Ovo je jedna od najvažnijih utakmica za plasman za Evropsko prvenstvo i ima treme, ali to je ona pozitivna trema. Igrači su profesionalci i oni vrlo dobro znaju šta da rade danas. Fudbal se igra i van Beograda i sigurno je to jedan lep gest. Nadamo se velikoj podršci i nadamo se pobedi i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nema lakih utakmica bez obzira što smo favoriti, moramo da uđemo u meč oprezno. Protivnik je rasterećen, nema šta da izgubi, a mi imamo puno da izgubimo", rekao je pred ovaj meč direktor našeg nacionalnog tima Stevan Stojanović. 

14:18

Sastav Bugarske

Novi selektor Ilian Iliev je rešio da u sledećem sastavu izađe u Leskovcu. 

BUGARSKA (4-3-3) Naumov - Turitsov, Atanasov, Petkov, Popov - Gruev, Kraev, Krastev - Kolev, Minčev, Despodov

A na klupi su: Mitov, Djulgerov, Petrov, Kovačev, Rusev, Delev, Jankov, Ivanov, Borukov, Ljaskov, Čočev, Iliev

13:56

Ko čeka sa klupe?

Na klupi će od golmana biti Rajković i Petroviž, defanzivci Pavlović, Mladenović i Erakoviž, od vezista tu su Maksimović, Radonjić, Samardžić, Ilić, Račić i Grujić i što se tiče napada Dušan Vlahović.

Izvor: Profimedia

13:47

SASTAV!


SRBIJA: V. Milinković-Savić - Milenković, Veljković, Babić - Živković, Lukić, Gudelj, Kostić - Tadić, Đuričić - Mitrović

Dakle Srđan Babić je prilično iznenađenje u odbrnai, a verovatno niko Filipa Đuričića nije očekivao u prvih 11!

Izvor: MN PRESS

13:45

Iz Leskovca u Evropu!

Duel se igra na "Gradskom stadionu Dubočica" u Leskovcu, a kako to zdanje izgleda pred ovaj istorijski meč možete da pogledate ovde.

13:39

Kakva je matematika?

Srbija je druga u grupi pošto su Mađari na vrhu sa 15 bodova. "Orlovi" imaju 13, a Crna >Gora 11, dok su Litvanija sa 6 i Bugari sa tri boda van svake konkurencije.

Što se tiče Srbije potrebno je da ne izgubimo ovaj duel kako bismo prošli dalje, a osim toga je moguće da odemo dalje ako Mađarska u drugom meču ne izgubi od Crne Gore.

13:31

Ovo čekamo dve decenije!

Reprezentacija Srbije od 2000. nije otišla na Euro, a sada smo na korak od toga! Predvođeni Draganom Stojkovićem Piksijem sada na meču sa Bugarima imamo priliku da overimo prolaz na veliko takmičenje. 

UKRATKO

  • Srbija - Bugarska 2:2
  • Otišli su na Euro!
  • Ali igra...
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Dodik baksuzira

Najnovije