• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik UEFA stigao u Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Slovenac Aleksandar Čeferin sletio je u Niš, a obilazi i dva grada na istoku Srbije.

 predsjednik uefa došao u srbiju  Izvor: MN PRESS

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a utakmicu protiv Bugarske (15:00) u Leskovcu gledaće i predsednik UEFA. Slovenac Aleksandar Čeferin biće gost Srbije na meču u Leskovcu, ali i prilikom otvaranja stadiona u Zaječaru - trećeg koji je Srbija izgradila za veoma kratko vrijeme.

O dolasku važnog gosta u Srbiju Fudbalski savez je obavijestio javnost na zvaničnom sajtu, gdje su prikazane i fotografije sa niškog aerodroma na kojem je delegacija FSS dočekala jednog od najuticajnijih ljudi svjetskog fudbala. Ovo nije prva posjeta Čeferina Srbiji, pošto je on već nekoliko puta bio gost u Beogradu i Staroj Pazovi, a sastajao se i sa Draganom Stojkovićem.

"U danu kada fudbalsku Srbiju očekuju dva velika događaja, oba sa prefiksom istorijska, otvaranje novog stadiona u Zaječaru, onda i meč posljednjeg kola kvalifikacija za EURO 2024 između Srbije i Bugarske, u goste Fudbalskom savezu Srbije stigao je Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA . Prvi čovjek Evropske fudbalske unije ukazao je veliku čast Fudbalskom savezu i državi Srbiji, biće prisutan na oba ova velika događaja za našu zemlju, zajedno sa Zoranom Lakovićem, direktorom Nacionalnih asocijacija UEFA i Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane. Dragog gosta na niškom aerodromu 'Konstantin Veliki' sačekala je delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsjednikom Draganom Džajićem, potpredsjednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem", navodi se na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Podsjećamo, fudbalski stadion Dubočica u Leskovcu otvoren je nedavno i na njemu već igra predstavnik Leskovca u Prvoj ligi Srbije. U subotu je otvoren stadion trećeligaša Loznice, a u nedelju je svečano otvaranje stadiona u Zaječaru. Nakon toga će se na jugu Srbije igrati presudan meč za plasman na Evropsko prvenstvo - bod protiv Bugarske dovoljan je za odlazak u Njemačku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC