• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksiju stigle loše vijesti iz Podgorice - sve staje u 90 minuta s Bugarima

Fudbalska reprezentacija Srbije mora da pobijedi ili da remizira sa Bugarskom da bi otišla na Evropsko prvenstvo poslije 24 godine.

 Crna Gora savladala Litvaniju Izvor: MN PRESS

Litvanija im nije pomogla u Podgorici i Srbija sada zna - pobjeda ili remi "orlova" protiv Bugarske u nedjelju u Leskovcu (15.00) vode ih na Evropsko prvenstvo. Više nema nikakve dileme i naprednih kalkulacija, zavisimo samo od sebe pošto je Crna Gora večeras bila bolja od Litvanije 2:0 (1:0).

Kuč je već u trećem minutu doveo "sokolove" u vođstvo na astistenciju Stevana Jovetića, a kapiten reprezentacije duplirao je vođstvo u 48. i postavio konačan rezultat utakmice koju su sigurno sa velikom pozornošću pratili i u Fudbalskom savezu Srbije. Čak i bod Litvanije u ovom susretu mogao je da odvede Srbiju na EURO2024 i bez izlaska na teren protiv Bugarske, međutim sve će morati sami da zaslužimo na terenu.

Dobra vijest za selektora Dragana Stojkovića Piksija i njegove fudbalere da će Srbija imati priliku da bude i prva u grupi "G" pošto je danas prethodno meč Bugarske i Mađarske završen bez pobjednika. Sada ćemo u subotu navijati za Crnu Goru u Budimpešti, pošto bi njihov trijumf - i trijumf Srbije nad Litvanijom - donijeli prvo mjesto "orlovima". Ali, ni drugo nije loše...

Podsjetimo, Srbija će imati podršku navijača u Leskovcu pošto je žalba FSS kod UEFA djelimično usvojena i tako će zapadna tribina stadiona "Dubočica" biti sa publikom.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC