• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ide na EURO, evo šta je tamo čeka! Sve o žrijebu za Evropsko prvenstvo - pred "orlovima" pakleno težak posao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentacija Srbije kvalifikovala se za Evropsko prvenstvo, a sada će mirna iščekivati žrijeb!

 Zrijeb za Evropsko prvenstvo Srbija Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije nekako se plasirala na Evropsko prvenstvo u fudbalu, teško izbjegnutim porazom protiv Bugarske pred punim tribinama stadiona u Leskovcu. Srpskoj ekipi bilo je potrebno da ne izgubi i u tome je uspjela i na tome bi trebalo stati kada se priča o utakmici koja je prijetila da postane potpuni debakl dok je Bugarska vodila, a i Crna Gora imala prednost u Mađarskoj.

Sada kada je to mučenje gotovo, okrenimo se onome što dolazi, a to je žrijeb za grupnu fazu Evropskog prvenstva, zakazan za subotu, 2. decembar, na kojem će saznati imena protivnika na turniru koji će biti odigran od 14. juna do 14. jula u 10 njemačkih gradova. Zato se već zna da će na žrijebu poziciju A1 imati Njemačka, dok će ostala 24 tima biri raspoređena na žrijebu na osnovu šešira, a očekuje se da "orlovi" budu u trećem šeširu, mada bi mogli da padnu i u četvrti šešir, zavisno od drugih rezultata.

Na žrijebu će biti četiri šešira sa po šest timova, u prvom će biti pet najuspješnijih timova koji su osvojili prvo mjesto u svojim grupama u kvalifikacijama, a u drugom će biti preostali osvajači grupa, uz najbolje rangirane drugoplasirane ekipe. Tri tima koji će se plasirati kroz plej-of biće u četvrtom šeširu, a s obzirom na to da će plej-of biti odigran u martu, njihova imena biće naknadno upisana, a na žrijebu će se zvati "Plej-of A, plej-of B i plej-of C".

Do sada se kvalifikovalo ovih 17 timova: Njemačka (domaćin), Belgija, Francuska, Portugal, Škotska, Španija, Turska, Austrija, Engleska, Mađarska, Slovačka, Albanija, Danska, Holandija, Rumunija, Švajcarska i Srbija. Pogledjate kako izgleda trenutno predviđanje žrijeba:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC