• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ma, koga briga?!" Aleksandar Mitrović nakon plasmana Srbije na EURO poručio: Mnogi su nas osporavali, a evo nas!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Mitrović je poslije meča sa Bugarskom bio apsolutno nezainteresovan za to što on nije upisao gol. Bitna je samo Srbija!

 Aleksandar Mitrovic Nije ga briga sto nije dao gol Izvor: MN PRESS

Najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji Aleksandar Mitrović je poslije plasmana na Evropsko prvenstvo i remija sa Bugarskom 2:2 na pitanje da li mu je krivo što nije dao gol na ovom meču kao iz topa ispalio: "Ma koga briga!"

Kruna velike reprezentativne karijere korpulentnom napadaču iz Smedereva biće odlazak i na Euro na kome srpski tim nije bio 24 godine, a Mitrović je naglasio da je ovo još jedan dokaz kvaliteta i karaktera ove generacije reprezentativaca.

"Najbitnije je da smo napravili rezultat za nas, prelijep dan i mislim da je ovo za mene jedan od najboljih momenata u reprezentaciji. Mislim da je ova reprezentacija pokazala poslije mnogo osporavanja od čega je sazdana. Pokazali smo da nam je ovo treće veliko takmičenje", naglasio je Mitrović. 

Sada ima dosta vremena da se igra popravi i tim dodatno uigra, a kao i selektor Stojković i najbolji napadač Srbije je istakao da je ovaj meč bio jako težak za igranje. 

"Bože zdravlja nadam se, to je sad daleko, ima mnogo utakmica ispred: Sada je veliko olakšanje, ovo su najteže utakmice koje su unaprijed dobijene, kada protivnik ne može da izgubi, a vi možete mnogo... Sjećam se jedne ovakve utakmice u kvalifikacijama za Svjetskog prvenstvo protiv Gruzije, bila je takođe teška utakmica,. ali smo je dobili", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC