• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Mesija i Argentinu, ovo niko nije očekivao: Poslije dva trofeja odlazi arhitekta istorijskih uspjeha!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je Argentini donio trijumf na Kopa Americi i na Svjetskom prvenstvu, Lionel Skaloni želi da ide!

 Lionel Skaloni želi da napusti reprezentaciju Argentine Izvor: Fabideciria / Alamy / Alamy / Profimedia

Argentina ne samo da je poslije 35 godina pauze osvojila Kopa Ameriku 2021. godine, ne samo da su pod Lionelom Skalonijem konačno uzeli treću titulu prvaka svijeta, već je uslijedio period nove sjajne forme. Sada su u dramatičnoj utakmici bili bolji od Brazila 1:0 i to na "Marakani", a nakon toga je uslijedio šok. Svoj odlazak iz nacionalnog tima je najavio upravo trofejni selekor. 

Selektor koji je donio sve ove uspjehe, koji je konačno posložio tim oko Lionela Mesija kako treba, iako u prvih šest mečeva u kvalifikacijama ima pet pobjeda i trijumf nad najvećim rivalom, sada razmišlja da ode! 

"Htio sam da kažem jednu stvar... Moram u ovom trenutku da razmislim o dosta toga. Moram da razmislim o tome šta ću da učinim. Nije ovo moj odlazak, ali moram da razmislim. Teško je nastaviti pobjeđivati. Naši igrači zaslužuju trenera, koji će da im pruži maksimalnu energiju. Reći ću to predsjedniku Saveza i igračima", rekao je Skaloni poslije meča. 

Nakon utakmice su ispred medija izašli stubovi odbrane Nikolas Otamendi i Kristijan Romero i istakli da im ne pada na pamet da dozvole selektoru da napusti kormilo tima!

"U euforiji i slavlju smo dobili tu vijest. Bio je to šok. Moraćemo da razgovaramo sa selektorom, nadam se da će da bude smireniji. Ovo je bila teška nedjelja za nas", rekao je Otamendi, a Romero je dodao: "Sigurni smo da će Skaloni nastaviti da radi i nadamo se tome. Hajde da vidimo i damo mu vremena da razmisli, probaćemo da ga ubijedimo."

Skaloni je za sada na 66 utakmica donio Argentini 48 pobjeda, 12 remija i šest poraza, a djeluje da i u eri kada Lionel Mesi više nije toliko bitan on vodi tim na pravi način. Da li će ostati na čelu tima? Ostaje da se vidi.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC