• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija tukla navijače, A ONDA SU MESI I "VOJSKA" KRENULI! Haos na Marakani, pogledajte nevjerovatne scene! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi i njegovi "vojnici" krenuli su na tribinu na kojoj je policija tukla navijače Argentine.

 Tuča na utakmici Argentina Brazil Izvor: Twitter/RoyNemer/Screenshot

Argentina je pobijedila Brazil 1:0 na "Marakani" u klasiku južnoameričkog fudbala, ali nikome poslije tog susreta nije do riječi o golovima, driblinzima, majstorijama... Početak utakmice je kasnio pola sata zbog sukoba navijača i policije na tribinama, Argentinci koji su došli na gostovanje dobili su žestoke batine, a kada su Lionel Mesi i njegovi saigrači vidjeli šta se dešava preskočili su reklame i došli do mjesta sukoba kako bi upozorili policiju. Neki od njih djelovali su kao da su spremni da se umješaju i brane svoje navijače!

Srećom, odlučio je zdrav razum, tako da su fudbaleri Argentine povukli najbolji mogući potez u tom trenutku, a to je otšili su u svlačionicu i nisu željeli da igraju dok se tenzije na tribinama ne smire, pa tek kada je policija prestala da bije njihove navijače, doneta je odluka o početku utakmice. Pogledajte te scene:


"Teško nam je ovo palo. Videli smo kako tuku ljude šipkama. Na tribinama su bile i porodice igrača. Povukli smo se u svlačionicu jer smo željeli da smirimo situaciju, nismo puno mogli napraviti. Gledali smo kako udaraju ljude, guraju ih. Moglo je da dođe do tragedije. Igrači su se pitali kako su im porodice, kako su ljudi na tribinama", rekao je Mesi nakon utakmice i priznao da nije bio potpuno koncentrisan zbog razmišljanja o dešavanjima na tribinama.

Jedini gol na meču postigao je inače Nikolas Otamenti i to posle kornera u 63. minutu. Centrirao mu je Đovani lo Selso, a štoper Benfike je bio najviši u skoku i tako je donio pobjedu svom timu, dok je Brazil meč završio sa desetoricom poslije isključenja Žoelintona na deset minuta do kraja. Ovo je inače treći uzastopni poraz Brazila koji se muči bez Nejmara.



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:44
Zanosna Argentinka
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC