• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi se ovako nikad nije ponašao! Tukao laktom i hvatao za vrat - ovako su ga provocirali! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Burna utakmica Argentine i Urugvaja u Buenos Ajresu.

 Lionel Mesi hvatao za vrat i udarao laktom protivnika Izvor: Twitter/MmoaNkoaaa

Najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi predstavio je navijačima Argentine u Buenos Ajresu osmu "Zlatnu loptu" koju je dobio u karijeri, ali potom je odigrao vrlo slabu utakmicu za državni tim u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. Urugvaj je slavio 2:0 (1:0) na "Albertu Armandu" golovima Ronaldaa Arauha iz 41. i Darvina Nunjeza iz 87. minuta, međutim susret su obilježile tuče i svađe, kao što je to običaj kada igraju ove dvije reprezentacije.

Sudija je imao pune ruke posla i na kraju je pokazao sedam žutih kartona - četiri za Argentinu, iako su napravili upola manje faulova od Urugvaja - dok je ozbiljno "progledao kroz prste" Mesiju kada je napravio haos na terenu. I zaista se ne pamti kada se ovako ponašao u karijeri...

Sve je počelo svađom Matijasa Olivere i Rodriga de Pola, a kada se činilo da će ostati na verbalnom okršaju - pretvorilo se u fizički sukob. Tada se umiješao Lionel Mesi koji je laktom po prstima udario Oliveru, a zatim ga uhvatio i za vrat, nakon čega se još više igrača uključilo u gužvu. Novih udaraca nije bilo, ali je došlo do guranja koje je moglo svakog trenutka da eskalira, dok čak ni uz VAR tehnologiju Argentinac nije dobio opomenu.


Nisu ni igrači Urugvaja bili skroz naivni, tako da je Manuel Ugarte, nesuđeni saigrač Lionela Mesija u Pari Sen Žermenu, žestoko psovao Argentinca čitav meč. Tako su kamere snimile kada je u jednom trenutku nepristojno gestikulirao prema Mesiju i nazvao ga je "pušačem k***a".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC