• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler sa "Kosova" Mergim Vojvoda izazvao saobraćajnu nesreću

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mergim Vojvoda je u centru skandala u Italiji zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao.

 Mergim Vojvoda izazvao saobracajnu nesrecu Izvor: X/@kosovanfooty_EN/KlanKosova

Reprezentativac takozvanog "Kosova" Mergim Vojvoda doživio je saobraćajnu nesreću u Italiji. Defanzivac Torina koji u ovom klubu nastupa sa Nemanjom Radonjićem i Vanjom Milinković-Savićem slupao je svoj automobil marke "mercedes", ali je po njegovu sreću nastala samo materijalna šteta. 

Na slici koja je procurila u medije vidi se da je Vojvoda udario lijevim dijelom svog automobila i da je razbio cijeli jedan dio "mercedesa", ali je prema navodima sa Kosova uspio da neometano ostavi vozilo na mjestu nesreće i da produži na trening svog tima. 

Nedavno je u Italiji izbio skandal i kada je Mario Baloteli doživio saobraćajnu nesreću, a Mergim Vojvoda je bio dio haosa vezanog za "Kosovo" kada je nastupao za ovaj tim protiv Rumunije. Pogledajte kako izgleda njegov slupani "mercedes". 

 Na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Rumuniji meč je prekinut skoro sat vremena kada je u 18. minutu istaknut transparent vezan za Kosovo. Navijačka grupa "Uniti Sub Tricolor" istakla je natpis "Kosovo je Srbija" sa pozadinom u bojama srpske trobojke. Prvo su to primijetili gostujući navijači, a nakon što je meč nastavljen pobijedila je ekipa Rumunije 2:0. Nakon toga se oglasio i Vojvoda. 

Defanzivac Torina je na instagramu podijelio fotografiju dresa "Kosova" i napisao: "Rumunijo, stidi se svog načina razmišljanja! FIFA mora da uradi svoj posao kako bi poštovanje dominiralo našim sportom. Naš najveći ponos je što smo Albanci!", napisao je "kosovski" reprezentativac uz okačene zastave tzv. Kosova i Albanije. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:16
Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC