• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA zatvorila stadion u Prištini! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

UEFA je donijela odluku da zatvori stadion "Fadilj Vokri", pa je preselila Balkani u Tiranu.

 UEFA zatvorila stadion na Kosovu Balkani igra u Albaniji Izvor: Armend NIMANI / AFP / Profimedia

Skoro dvije nedelje pošto je izraelski fudbaler Eron Zahavi kritikovao UEFA zbog odluke da uopšte dozvoli da se meč kvalifikacija za EURO2024 između tzv. Kosova i Izraela odigra na stadionu "Fadilj Vokri", stigla je odluka da se stadion zatvara. Razlog je očajno stanje fudbalskog igrališta, koje je Zahavi čak nazvao "svinjcem", tako da je to napravilo ozbiljan problem Balkaniju, aktuelnom prvaku "Kosova".

Oni su u četvrtak imali zakazanu utakmicu Konferencijske lige protiv Viktorije Plzenj, međutim zbog očajnog stanja terena - meč će morati da se "izmjesti" na drugu lokaciju. Prema informacijama koje stižu iz Prištine i koje su potvrđene na zvaničnom sajtu takmičenja, UEFA je dozvolila da se meč igra u Albaniji!?

U pitanju je stadion u Tirani, poznat pod nazivom "Air Albania", na kome se inače igralo finale prošlogodišnje Konferencijske lige i na kome inače igra fudbalska reprezentacija Albanije. Balkani je poslije zabrane UEFA brzopotezno prijavio "Air Albaniju" kao stadion na kome će igrati domaće mečeve, a to je prihvaćeno bez pogovora iako se radi o drugoj državi, na šta obično ne gledaju tako blagonaklono u Nionu. Ovo je taj skupocjeni stadion:

Balkani inače trenutno dijeli drugo mjesto u grupi "C" sa Astanom, oba tima imaju po četiri boda, dok je prvoplasirana Viktorija sa 12. Na posljednjem mjestu u grupi je Dinamo iz Zagreba sa samo jednim osvojenim bodom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC