• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspada se jedan od najuspješnijih klubova 21. vijeka

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sevilja je u velikim finansijskim problemima, ali nije to jedini razlog zašto se muče.

 Sevilja finansijski problemi Izvor: Profimedia/Joaquin Corchero/Dppi / Zuma Press

Sevilja je jedan od najuspješnijih timova 21. veka pošto je čak sedam puta podizala trofej Kupa UEFA ili Lige Evrope, poslednji put prije samo nekoliko mjeseci u Budimpešti, međutim malo ko je bio svjestan činjenice da je klub u velikim problemima. Već duže vrijeme sve "puca po šavovima" zbog neslaganja rukovodstva, a na godišnjoj sjednici Skupštine došlo je do opšteg haosa koji se umalo pretvorio u fizički sukob!

Kako prenose španski mediji, došlo je do žestokog verbalnog sukoba Hosea Marije del Nida Beneventea, inače nekadašnjeg predsjednika kluba, i njegovog sina i trenutno najvećeg klupskog dioničara Hose Marije del Nida Karaska, aktuelnog potpredsjednika Sevilje.

"Govno, ma propalice jedna!", urlao je Hose Marija del Nido Benevente na svog sina nakon što je spomenuo svoju platu, pa je aktuelni predsjednik kluba Hose Kastro jedva spriječio da ne dođe do tuče njih dvojice.

Klub je inače već duže vrijeme pod istragom zbog korupcije, pa je i oko toga bilo mnogo galame, pošto je aktuelni predsjednik kluba Hose Kastro optužio bivšeg Del Nida da zbog njegovog načina vođenja Sevilje - niko ne želi da im da kredit. Prethodno je pomenuto Del Nido osuđen 2011. godine na sedam i po godina zatvora zbog pronevjere sredstava, a Sevilja se "drma" kao nikada u ovom vijeku.

Sevilja je inače u velikim dugovima i gubicima, tako da je tokom ljeta pokušala da "proda pola tima", ali nije uspjela u tome (zaradili su tek tridesetak miliona), s tim da se odrekla nekoliko igrača koji su imali veće ugovore.

Podsjetimo, za Sevilju igraju dvojica srpskih fudbalera - Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC