• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Primeri - VAR poništio penal, Španac bacio ekran na zemlju! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Bivši reprezentativac Španije Jago Aspas nije dobro podnio odluku koju je sudija donio uz pomoć VAR tehnologije.

 jago aspas bacio var ekran  Izvor: Twitter/sergiorccv1923/printscreen

U 12. kolu španske Primere fudbaleri Selte remizirali su sa Seviljom (1:1) na svom terenu, a sam finiš meča obilježio je i veliki skandal na terenu. Glavni arbitar susreta dosudio je penal za domaći tim u posljednjim minutima meča zbog očiglednog prekršaja u kaznenom prostoru, ali je nakon intervencije tehnologije poništio tu odluku - što se nikako nije svidjelo fudbalerima Selte! Jago Aspas (36), jedan od najiskusnijih burno je reagovao.

Nekadašnji fudbaler Liverpula i povremeni reprezentativac Španije Jago Aspas nije mogao da kontroliše bijes u tim trenucima, pa je nakon protesta zbog poništene odluke o penalu izlupao VAR monitor koji stoji pored terena. Zapravo, Aspas je ekran uhvatio sa obje ruke i bacio o zemlju, što je bio jasan pokazatelj koliko cijeni upliv tehnologije u moderan fudbal. Pogledajte situaciju o kojoj bruji Španija:

Ovakav potez legendarnog fudbalera Selte koji odrađuje drugi mandat u matičnom klubu sigurno će naići na brutalnu kaznu Primere. Iskusni fudbaler sa čak 15 profesionalnih sezona u timu iz Galcije moraće da objasni šta se desilo pored terena u samom finišu utakmice protiv Sevilje, koja je Selti mogla da donese bijeg iz opasne zone - da su uspjeli da pobijede.

Ovako, sa samo sedam bodova iz dosadašnjih 12 kola, tim Rafaela Beniteza nalazi se na 18. poziciji, sa samo jednom pobjedom u prvenstvu. Ekipe Majorke i Alavesa, koje su u ovom trenutku prve iznad crte, bježe im dva boda, ali imaju i utakmicu manje od njih. Ovo je sporni trenutak iz samog finiša meča:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC