• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda je poslije sjajne partije Jovana Mijatovića uspjela da pobijedi Mladost iz Lučana i da time obori svjetski rekord!

 crvena zvezda mladost lučani uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je pobijedila, oborila svjetski rekord, a uz to i uspela da dobije potvrdu da u svojim redovima ima fantastičnog napadača! Crveno-bijeli su se dugo mučili, ali su na kraju slomili otpor rivala i pobijedili sa 3:1 (1:1). Golove za Crvenu zvezdu postizali su Aleksandar Katai sa penala u osmom minutu, Mijatović u 68. i Hvang u 88. za Crvenu zvezdz, a Uroš Sremčević za Mladost u 10. minutu. 

Ključni momenat meča je bila odluka Baraka Bahara da prestane sa eksperimentima, da vrati sve igrače na svoje pozicije i da uvede igrače iz omladinske škole na teren. U 45. minutu Kosta Nedeljković, Nikola Knežević i Jovan Mijatović ušli su na teren i potpuno preokrenuli tok utakmice.

Prvo je sa nekoliko prodora sa desne strane Kosta Nedeljković pokrenuo svoj tim, onda je Nikola Knežević iz sredine agresivnošću pokušavao da probije blok rivala, ali je sve riješio Jovan Mijatović. 

Mladi napadač je opet morao da ulazi sa klupe i da uzima svom timu bodove pa je prvo pogodio u 68. minutu kada je šutirao sa 16 metara i pogodio mrežu iskusnog Saše Stamenkovića, a zatim je asistirao za prvi gol Im Bom Hvanga u dresu beogradskog kluba i konačnih 3:1. 

Na kraju je oboren rekord Real Madrida pošto je ovo bila 122. utakmica Crvene zvezde zaredom bez poraza na domaćem terenu u prvenstvu Srbije, a uz to su se crveno-beli popeli i na vrh tabele. Imaju 43 boda, koliko ima i Partizan, ali sa boljom gol razlikom. Ipak crno-bijeli mogu da u meču ovog kola koji tek igraju dođu ponovo do vrha. 

18:05

A sada su i prvi na tabeli!

Crvena zvezda je pobedila Mladost, došla do 43 boda na svom kontu i sada je izjednačena sa Partizanom. Ipak zbog bolje gol razlike crveno-beli su za sada prvi na tabeli, uz naravno činjenicu da crno-beli još nisu odigrali svoj meč ovog kola. 

Izvor: MN PRESS

18:02

Pao je svetski rekord!

Ovom pobedom pao je svetski rekord! Crvena zvezda je došla do 122. meča bez poraza na domaćem terenu i oborila rekord koji je pre toga držao Real Madrid.

Izvor: MN PRESS

17:58

Kraj!

Crvena zvezda je pobedila!

CRVENA ZVEZDA - MLADOST LUČANI 3:1 (1:1)

17:54

89. minut: GOL! Gotovo je ovo, Zvezda vodi 3:1

Im Bom Hvang daje gol! Sada je asistirao Jovan Mijatović i Crvena zvezda može da računa da je pobedila. Ovo je prvi pogodak Korejca u dresu Zvezde. 

17:53

Ulazi Šerif Endijae!

Evo ga na terenu umesto Vladimira Lučića za poslednjih nekoliko minuta!

17:45

80. minut. Ponovo taj Knežević!

Uh kako je malo falilo! Olajinka je loše uputio loptu ka golu, ali je Saša Stamenković ispustio loptu. Probao je da je ubaci u mrežu mladi vezista, ali nije uspeo jer su je defanzivci Mladosti izbacili sa gol linije!

Nakon toga smo videli i grešku odbrane Mladosti, ali Knežević je ovog puta centrirao i nije našao Hvanga koji je trebalo da završi akciju. 

Izvor: MN PRESS

17:42

77. minut: Pokušaji bez uspeha!

Dobar centaršut Gelora Kange iz kornera, dobro je skočio Olajinka, ali nij savladao Sašu Stamenkovića, Lopta je opet otišla u korner, zatim je Olajinka centrao, ali Spajić je prebacio prečku!

17:37

Izmnee na obe strane!

U 72. minutu umesto Žunića ulazi iskusni Radivojević u sastavu Mladosti, a Gelor Kanga je zamenio Aleksandra Kataija koji je strelac prvog gola za crvenp-bele. 

17:32

68. minut: Opet on!

Jovan Mijatović opet spasava Crvenu zvezdu!

Došla je lopta do njega na 16 metara, a onda je zakucao u mrežu! Ostalo je još 20 minuta do kraja i sada vode crveno-beli!

Izvor: MN PRESS

17:26

IZMENE

Donald Mols Emčamda ulazi na teren, a izlazi Miloš Veličković koji se izuzetno istakao tokom meča. Dobar meč za mladog vezistu. 

17:26

58. minut: Probao je Lučić!

Probao je krilni fudbaler Crvene zvezde, šutnuo je, ali je lopta otišla daleko preko gola! 

Izvor: MN PRESS

17:19

54. minut; Napadi, bez uspeha

Probao je sa distance da šutne jedan od vezista Crvene zvezde, a onda je i Jovan Mijatović došao do lopte u 16 metara protivničkog tima, ali je na kraju napravio faul!

17:14

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Odmah su počeli napadi preko Koste Nedeljkovića sa desne strane, probao je glavom i Katai, ali od toga nije bilo ništa. 

Izvor: MN PRESS

17:10

Baraka opet treba da vade klinci!

Mora da se okrene mladim snagama Barah Bahar tako da je ubacio Kostu Nedeljkovića, Nikolu Kneževića i Jovana Mijatovića. 

Izašli su Stefan Mitrović, Srđan MIjailović i Osman Bukari!

17:02

Nismo se nagledali fudbala

Crvena zvezda je napadala, ali nije stvarala šanse. Loše je reagovala odbrana kad je gola mladog napadača rivala Uroša Sremčevića i to je neutralisalo prednost napravljenu nakon pogotka Kataija sa penala. 

Izvor: MN PRESS

16:52

KRAJ POLUVREMENA! Za sada nerešeno - 1:1

Na isteku nadoknade vremena Aleksandar Katai je gašao glavom, centrirao je Stefan Mitrović, ali nije bilo tu ozbiljne pretnje. 

16:49

45. minut: Još tri minuta!

Toliko je pokazao četvrti sudija i toliko će se igrati u ovom poluvremenu. Kako stvari stoje imaćemo nerešen ishod na pola meča- 

16:44

40. minut: Sad proba Olajinka

Probao je nakon centaršuta Bukarija Piter Olajinka da postigne gol petom, ali je ta lopta otišla baš, baš daleko od gola. Još jedan jalov napad crveno-belih. 

16:40

35. minut: Uroš Spajić u problemu

Dobio je udarac u glavu Uroš Spajić u jednom skoku kada se zapravo sudario sa saigračem Srđanom Mijailovićem. Ostao je na zemlji i ostao dugo da leži. Ipak ustao je i nije ni napustio teren na kraju.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

16:34

30. minut: Preti Zvezda, aloi ne previše ozbiljno

Bukari je šutirao, ali je dobro intervenistao Stamenković i izbacio loptu u korner posle koga nije bilo nove prilike. Osim gola nema prilika za Zvezdu...

16:29

25. minut: Povreda!

Marko Mirić leži na svojoj strani terena i mora da mu se pruži pomoć. Nekadašnji krilni fudbaler Crvene zvezde je nezgodno stao, a onda ga je udario i protivnički igrač. 

Izvor: MN PRESS

16:23

20. minut: Stao je ovaj meč

Posle vrlo burnog starta meča sada je tempo malo opao i nakon šuta Stefana Mitrovića i gužve u 16 metara Mladosti ipak je Saša Stamenković rutinski došao do lopte. 

16:16

Klinac matirao Zvezdu!

Strelac gola mladi Uroš Sremčević rođen je 24. aprila 2006. godine i još nije ni punoletan, a od prošle godine je u prvom timu Mladosti. Nastupao je za U17 i U19 selekcije Srbvije, a ovo mu je drugi gol ove sezone.

Izvor: MN PRESS

16:13

10. minut: 1:1 Šok na Marakani!

Uroš Sremčević je izjednačio!

Centrirao je sa desne strane Udovičić, Sremčević se našao tačno između Uroša Spajića i Aleksandra Dragovića i eksperesno izjednačio!

16:10

8. minut: Vodi Crvena zvezda - 1:0!

Odgovornost je preuzeo Aleksandar Katai, namestio loptu na kreč i pogodio mrežu Saše Stamenkovića!

Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

16:09

7. minut: PENAL ZA ZVEZDU!

Hvang je šutirao, otišla je lopta pored gola ali u korner. Kada je izveden Hvang je dobio loptu i Varjačić je udario rukom! Penal!

16:08

4. minut: Hvang zamalo!

Centaršut sa leve strane je prošao do Hvanga, koji je sa šest metara šutirao, ali Saša Stamenković to brani! A onda je u narednom napadu mladi Marko Veličković natrčao na ostavljenu loptu ali ju je jako loše zahvatio. 

16:07

2. minut: Proba Mladost!

Prvi udarac dolazi od fudbalera Mladosti. Pokušao je Marko Veličković, ali nije ovo bio težak posao za Omrija Glazera. 

16:04

1. minut: POČELO JE!

Crvena zvezda će juriti pobedu ovde, a Mladost iz Lučana je sa druge strane došla vrlo oslabljena sa čak četiri omladinca na klupi. 

15:43

Novi eksperiment!

Barak Bahar je ponovo počeo eksperimentisao sa sastavom, ovoga puta sa novom ulogom za Stefana Mitrovića

15:20

A Lučani?

MLADOST (4-2-3-1): Stamenković; Ćirković, Dognimani, Leković, Milošević; Mirić, Udovičić, Varjačić, Veličković, Žunić; Sremčević.

15:15

SASTAV CRVENE ZVEZDE!

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer; Mitrović, Spajić, Dragović, Nikolić; Mijailović, Hvang; Bukari, Katai, Lučić - Olajinka

Opet eksperimentiše Barak Bahar, opet mu igrači igraju van pozicija, Sada je Stefan Mitrović levi bek. 

Izvor: MN PRESS

15:10

Jure crveno-beli prvo mesto!

Crvena zvezda je druga na tabeli sa 40 bodova, tri manje od Partizana. Ako pobedi, makar i minimalno, imaće prvo mesto na tabeli! Ali ne pobeđuje lako Crvena zvezda u ligi i biće ovo težak posao. 

15:00

Još jedan meč na "Marakani"!

Bori se Crvena zvezda za jesenju titulu, a da bi uspela da dođe do nje nema više prava ni na kakve kikseve. Zato je duel sa ekipom Mladosti iz Lučana od 16:00 ključan!

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Mladost Lučani 3:1
  • Pobjeda odvela na prvo mjesto!
  • Oboren svjetski rekord!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije