• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar ni riječ o Sitiju i Partizanu: Zvezda ruši rekord Reala, ali bez Ivanića

Barak Bahar najavio meč Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana u Superligi Srbije.

 Zvezda Mladost Lučani najava Bahar Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda u subotu od 16 časova igra superligaški meč protiv Mladosti iz Lučana na stadionu "Rajko Mitić", a u tom susretu srpski šampion imaće priliku da obori svjetski rekord. Zvezda je trenutno izjednačena sa Real Madridom po broju prvenstvenih utakmica bez poraza na domaćem terenu, a protiv Mladosti može da zauzme lidersko mjesto sa 122 meča u nizu.

"Razmišljamo u pravcu pobjede na sutrašnjoj utakmici, a ako uspijemo da oborimo rekord uradićemo veliku stvar za Crvenu zvezdu", poručio je Barak Bahar kod koga vlada bolje raspoloženje nakon "petice" protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije uz dobre nastupe mladih igrača:

"Iza nas je veoma važna pobjeda na planu samopouzdanja. Vrlo bitno za nas je činjenica da nismo primili pogodak, dok smo sa druge strane uspjeli da postignemo pet golova. Vjerujemo da je iza nas period u kome smo pružali dobre partije, ali nažalost nismo uspjeli da budemo efikasni. Trijumf je došao u pravom trenutku, a na nama je da nastavimo da igramo tako i na sljedećem meču".

Bahar se nada da će njegova ekipa "nastaviti u istom ritmu" i poručuje svojim igračima da moraju da imaju podjednaku energiju tokom svih 90 minuta:

"Želimo da tokom svih 90 minuta budemo agresivni, napadamo, kreiramo šanse i igramo presing...", naglasio je trener Crvene zvezde i dodao da za sada zna da ne može da računa jedino na Ivanića.

Iako Zvezdu čeka meč sa Mančester sitijem i Partizanom, trener crveno-bijelih nije želio ni jednu jedinu riječ da kaže o susretu u Ligi šampiona i "vječitom" derbiju.

"Fokusirani smo na svaku narednu utakmicu. Imamo i dva važna meča protiv Mladosti i Spartaka u prvenstvu. Takođe, očekuje nas i duel u Ligi šampiona protiv Mančester sitija. Iako ne razmišljamo o tome, znamo da je večiti derbi veoma važna i bitna utakmica. Želimo da u dobroj formi dočekamo susret sa vječitim rivalom", kazao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC