• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ostaje bez najvećeg talenta!? Odbio da ode "kod braće", hoće samo na Zapad

Crvena zvezda bi tokom zime mogla da ostane bez najboljeg mladog igrača.

 Jovan Mijatović na meti Fejnorda Izvor: MN PRESS

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović mogao bi ove zime da napusti klub pošto za njega ima ubjedljivo najviše interesenata. Spominjalo se da bi mogao u Zenit, gdje zbog zajedničkog sponzora klub iz Sankt Peterburga ima "pravo preče kupovine", međutim holandski mediji navode da to nije opcija za njega pošto želi da na Zapadu gradi karijeru...

"1908" iz Holandije prenosi da je u pol-poziciji za dovođenje Mijatovića zapravo holandski Fejnord, koji bi kod sjajnog trenera Arena Slota imao odmah veliku minutažu. Dobro je poznato da u Holandiji i te kako "neguju" mlade napadače i znaju kako da do kraja iskoriste njihov potencijal, ali vidjećemo da li će iz Roterdama poslati ponudu koja će Crvenu zvezdu ostaviti bez teksta i natjerati je da odmah proda svog talentovanog igrača.

Prethodno se spominjalo da je uz Zenit zainteresovan i Juventus, međutim utisak je da bi i u "staroj dami" Mijatović teško došao do izražaja i minuta, pa bi vjerovatno prvobitno bio proslijeđen u mladi tim. Mnogo puta se to pokazalo kao loša opcija za mlade fudbalere, tako da ćemo vidjeti da li će baš tim stopama ići Mijatović.

Mijatović ima 18 godina i ove sezone je dobio konačno veću šansu u Crvenoj zvezdi, igrajući na oba boka, iza napadača, pa i u samom špicu. "Zvezdin Bekam" je nastupio na 16 utakmica i za to vrijeme je upisao osam golova i dvije asistencije, često i spasavaćuji svoj klub i Baraka Bahara. Upravo zbog toga očekuje se da večeras bude u startnoj postavi za meč protiv Mančester sitija i da i na najvećoj sceni pokaže svoj potencijal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC