• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najkontroverznijih golova u istoriji Lige šampiona (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatan propust sudija Ištvana Kovača koji su umalo "režirali" meč u Portu.

 Kontroverzan gol Sahtjora u Ligi sampiona protiv Porta Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Porto je prethodne večeri pobijedio Šahtjor 5:3 (2:1) na svom "Dragauu" i time je potvrdio plasman u drugu fazu Lige šampiona, međutim da nisu bili tako precizni pred golom protivnika - i te kako bi imali razloga da bacaju "drvlje i kamenje" na sudije sa utakmice. Porto je u 30. minutu primio jedan od najkontroverznijih golova u istoriji Lige šampiona, sve zbog toga što je zakazao uobičajeni sudijski protokol...

O čemu se radi? Zubkov je dobio loptu u prostor i pomoćni arbitar je nakon malo premišljanja podigao ofsajd zastavicu, što je video i igrač koji je čuvao Ukrajinca, međutim nastavio je da igra. Predriblao je Zaidua i na pet metara asistirao Sikanu koji je preventivno pogodio. I dok su svi mislili "nikom ništa" - pogodak je priznat!

Rumunski arbitar Ištvan Kovač je poslije postignutog gola ukazao na to da je ofsajd, međutim u VAR sobi je vrlo brzo utvrđeno da nije bilo nedozvoljenog položaja. To govori da pogodak treba da se prizna, ali su igrači Porta pobjesnili jer su "prestali da igraju" u tom napadu Šahtjora maksimalnim intenzitetom jer su smatrali da od akcije nema ništa. Zbog toga, nisu mogli da vjeruju da će gol ipak biti regularan.

Zbog svega viđenog, podivljali su igrači na klupi Porta tako da su Ramos i Konseisao dobili po žuti karton, a srećom po Porto, ovaj gol nije mnogo promijenio. Porto će uz Barselonu u drugu fazu Lige šampiona, a Šahtjor u Ligu Evrope. Pogledajte:

Porto - Šahtjor
Izvor: YouTube/Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC