• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzbuna u Premijer ligi - fudbaler se srušio usred utakmice!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kapiten Lutona samo pao na travu, svi ostali bez teksta i u ogromnom strahu!

 Kapiten Lutona se srušio na sred terena Izvor: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Utakmica Lutona i Bornmuta u Premijer ligi prekinuta je kada je defanzivac domaćih Tom Lokjer iznesen sa terena nakon što se srušio usred meča! On je pao na travu poslije udarca u glavu i na nosilima je iznesen. Doktor Bornmuta potvrdio je da je Lokjer budan i da reaguje, što su znaci ohrabrenja poslije jezive situacije usred meča najjače lige na svijetu.

Sve četiri tribine stadiona Lutona aplaudirale su kapitenu, koji je i u maju pao usred utakmice finala plej-ofa za plasman u Premijer ligu protiv Koventrija. Tada je završio u bolnici, a sada je ponovo hitno hospitalizovan.

Tom Lokjer je Velšanin i reprezentativac svoje zemlje. Rođen je 3. decembra 1994. godine i igrao je za Bristol sedam godina, potom sezonu za Čarlton, a u Lutonu je od 2020. godine i u tom timu je napravio najveći uspeh u karijeri - plasman u Premijer ligu. U maju, dok su njegovi saigrači slavili ulazak u najviši rang, nosili su majice sa njegovim prezimen, a potom je dobio trofej i medalju u bolnici.

Menadžer Lutona Rob Edvards priznao je tada da im je bilo teško da slave dok je Lokjer u bolnici poslije dramatične situacije, koja se nažalost ponovila malo više od pola godine kasnije. Na proljeće mu je dijagnostikovan poremećaj fibrilacija srčanih pretkomora, ali je poslije operacije dobio "zeleno svjetlo" da nastavi da igra. Ostaje veliko pitanje da li će mu opet biti dozvoljeno.

Izvor: David Klein / imago sportfotodienst / Profimedia

"Igrači na Vitaliti stadionu su prošli kroz tunel i meč je suspendovan. Razlog tome je medicinski incident i tretman koji je dobio igrač", saopštila je Premijer liga, bez dodatnih informacija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC