• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar otišao iz Beograda - i nije potpisao otkaz!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Barak Bahar i Crvena zvezda navodno nisu postigli nikakav dogovor o sporazumnom raskidu.

 Barak Bahar nije potpisao otkaz sa Zvezdom Izvor: Profimedia/Luigi Rizzo / imago sportfotodienst

Dok je Crvena zvezda promovisala novog trenera Vladana Milojevića, njen sada već bivši Barak Bahar je napustio Beograd. Bahar je otišao bez riječi iz Srbije, čak se ni na društvenim mrežama nije oprostio od kluba, odnosno posljednje njegovo obraćanje bilo je u Humskoj, kada je poslije poraza u 171. "vječitom" derbiju poručio da ga čekaju razgovori sa upravom.

Da li ih je bilo, još nije jasno - generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je medijima otkrio da je "Bahar bio džentlmen" i da je dogovoreno da neće uzeti "novac koji mu ne pripada", odnosno klub će ga plaćati samo dok ne pronađe novi posao. Sa druge strane, Izraelac se nije oglašavao, ali izraelski mediji koji ga prate u stopu - i koji su objavili i fotografije sa aerodroma u Izraelu - poručuju da situacija nije baš takva.

Prema njihovim riječima, Zvezda duguje Baharu dvije plate (uskoro i treću), a dvije strane čak nisu potpisale ni sporazumni raskid ugovora. Preciznije, daleko je od toga da je Bahar (za sada) uopšte "oprostio" Zvezdi bilo kakav novac, a dobro znamo da mu prema slovu ugovora do 2026. godine pripada 3,6 miliona evra - bez bonusa.

"Prema našim saznanjima, Bahar i njegov stručni štab nisu postigli dogovor sa Zvezdom. To znači da će biti velika borba za novac", prenosi izraelski portal "One".

Uz Bahara, ka Izraelu su se uputili i njegovi pomoćnici koji takođe ne ostaju u Zvezdi - Gaj Serfati, Adam David i Gaj Vizinger. Umjesto njih, Vladan Milojević je danas već predstavio svoj novi stručni štab u kome su dobro poznata imena: Milošević, Gašić, Vučetić i Ofenbaher.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC