• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok tvrdnje iz Izraela! "Zvezda duguje Baharu već dvije plate, ništa se nisu dogovorili"

Iz Izraela stižu informacije koje su u potpunoj suprotnosti sa onim što je danas pričao generalni direktor Crvene zvezde Barak Bahar.

 Izraelci tvrde da Zvezda duguje Baharu dvije plate Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić pričao je danas vrlo lijepo o Baraku Baharu i poručio da nisu istinite priče da će "advokati imati posla" zbog otkaza, dodajući i da klub nije dužan da mu isplati sav novac do juna 2026. godine. Prema njegovim riječima, Zvezda će plaćati Bahara samo dok ne pronađe novi klub, što vjeruje da će biti vrlo brzo s obzirom na njegov kvalitet, ali iz Izraela stižu potpuno drugačije informacije.

Izraelski portal "One", koji je prvi objavio ekskluzivne fotografije Terzića i Bahara u Haifi još u martu ove godine, navodi da ništa još nije dogovoreno oko otpremine. "Prema našim informacijama, Bahar i njegov stručni štab nisu postigli još nikakav dogovor sa upravom Zvezde, štaviše - nisu dobili ni zvaničan dokument da su otpušteni. Razlog zašto se to nije desilo jer bi Zvezda bila u obavezi da plati treneru i njegovom stručnom štabu sve plate u naredne dvije i po godine", navode oni i ističu da je jedna stvar šta se kaže javno u medijima, a drugo šta je urađeno "u praksi".

Prema njihovim riječima - predstoji "velika borba za novac", pošto dvije strane drugačije vide situaciju.

"Ispostavlja se da Zvezda ima metod, a to je da ne plati. Već sada duguju Baharu i njegovom timu dvije plate, odnosno na putu su da duguju tri. Takođe, ni igrači nisu dobili plate u posljednje vrijeme", naglašava portal "One" iz Izraela.

"Ovo je jasna metoda Zvezde - žele da ga otjeraju preko medija i da izvrše pritisak na stručni štab da prihvate ponudu", naglašava pomenuti izvor iz Izraela.

Šta je potpuna istina, saznaćemo vrlo brzo, pošto je navodni novac koji Zvezda treba da isplati Baharu ogroman (oko tri miliona evra), dok Zvezdan Terzić uvjerava javnost da oko toga nema nikakvih problema:

"Drago mi je da se rastajemo kao prijatelji, svestan je možda i nerealnih očekivanja koje je Zvezda imala u ovom periodu, i pored ogromne volje. Rastajemo se kao prijatelji i želim da prekinem priče da će advokati imati pune ruke posla, da ćemo morati da platimo penale... Ugovor je potpisan na tri godine, Bahar je imao svoju platu i imaće pravo da prima platu dok ne nađe posao. Neće da uzima pare koje nije zaradio, ubrzo će naći klub i tada prestaje naša obaveza plaćanja plate njemu", kazao je Terzić.

Barak Bahar, koji je i dalje u Beogradu, nije se oglašavao od poraza u 171. "vječitom" derbiju kada nije rekao da odlazi. Poručio je da će razgovarati sa upravom o svojoj budućnosti, a već tada se prolomila informacija, ispostaviće se na kraju tačna, da je Vladan Milojević njegov nasljednik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC