• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije odigrao ni minut, a slavi odlazak Baraka Bahara! Otpisani fudbaler bez riječi pecnuo trenera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izraelski stručnjak napušta klub, a Aleks Vigo je zadovoljan zbog toga.

 Aleks Vigo slavi odlazak Baraka Bahara Izvor: MN PRESS

Utakmica Partizana i Crvene zvezde u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva posljednja je koju je sa klupe srpskog šampiona vodio Barak Bahar - Izraelac napušta klub nakon 171. "vječitog derbija" i mjesto prepušta povratniku Vladanu Milojeviću, a čini se da je nekoliko fudbalera crveno-bijelih presrećno zbog toga.

Odranije je poznato da izraelski stručnjak nije bio blizak sa svojim fudbalerima i da je na toj relaciji postojao problem. Još tokom ljetnih priprema fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije žalili su se "hladnoću" Izraelca, ali su tada bar rezultati bili tu. Zvezda je pobijedila Zenit, Fenerbahče, Fiorentinu, pa sjajnu formu prenijela i na početak prvenstva... Kada su počeli kiksevi, Bahar nije pokušao da zbije redove. I upravo zbog toga danas igračima nije žao što odlazi.

Iskusni Milan Borjan oglasio se odmah nakon meča, centralni vezni Kings Kangva šokirao je objavom na društvenim mrežama da napušta Beograd samo sat vremena nakon derbija, a Argentinac Aleks Vigo nije ništa rekao. Okačio je samo fotografiju na kojoj namiguje, što je jasan signal šta misli o odlasku Baraka Bahara iz Crvene zvezde.

Strijelac gola u svom debitantskom nastupu, inače pozajmljeni fudbaler slavnog Rivera, na Instagram story okačio je fotografiju u opremi Crvene zvezde. On se vidi u krupnom kadru, sa jednim zatvorenim okom i pomalo osmijeha - kao da se vodio po onoj da slika govori više od 1.000 riječi.

Izvor: Instagram/_alexvigo/printscreen

Podsjećamo, Aleks Vigo doveden je u zimskom prelaznom roku prethodne sezone i tada je objavljeno da dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Trebalo je da omaleni Argentinac bude pojačanje za Ligu šampiona, ali se nakon promjene na klupi Zvezde nije naigrao. Barak Bahar ga je stavljao u tim tokom pripremnih mečeva, ali ga je zatim precrtao - navodno zbog kašnjenja na trening.

Kako je argentinski defanzivac imao veliku otkupnu kaluzulu, Zvezda se nije previše bavila njegovom minutažom u jesenjem dijelu prvenstva. U tekućoj sezoni Vigo nije odigrao ni minut u crveno-bijelom dresu, a samo je u prvoj rundi Kupa Srbije protiv trajala bio na klupi za rezervne igrače. U prethodnoj sezoni Aleks Vigo odigrao je 16 mečeva uz tri postignuta gola, od kojih se najviše pamti onaj u derbi nakon koje je "pucao" rafalnom paljbom po jugu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC