• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ispričaće vam Barak, ja ne smijem!" Natho brani Bahara: Zbog toga su pali, saznaćete mnogo kad progovori!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bibras Natho je bjo vrlo zagonetan kada je pričao o Baraku Baharu i Crvenoj zvezdi.

 Bibras Natho Barak Bahar ce svasta da isprica o Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Partizan je u srijedu u "vječitom derbiju" pobijedio Crvenu zvezdu 2:1 i to je bila posljednja utakmica Baraka Bahara na klupi crveno-bijelih. Sa njim je raskinuta saradnja, a u 2024. se na klupu Zvezde vraća Vladan Milojević. O situciji sa Barakom Baharom u Beogradu je za izraelske medije govorio Barak Bahar.

Kako prenosi "Sport 5", strelac prvog gola na derbiju za Partizan je bio vrlo zagonetan i rekao je da će u budućnosti biti "otkriveno mnogo toga što on sada ne smije da kaže". 

"Sigurno je da je to neprijatno, Ja poštujem Baraka, on je odličan trener, cijeli njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga!", rekao je gostujući u TV studiju Natho.

Istakao je iskusni fudbaler Partizana i kapiten reprezentacije Izraela da je Zvezda sjajno krenula sezonu, ali da crveno-bijeli nisu navikli na poraze. 

"On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dvije godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fiorentine je podigla ljestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad", rekao je Natho, pa dodao: "Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobjeda. Ove godine su doživjeli tri poraza, a na to nisu navikli."

Istakao je kreativni vezista da mora da pazi šta priča, ali je stao na stranu svog zemljaka, On smatra da su svi Zvezdu vidjeli u nokaut fazi Lige šampiona...

"Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mjesto gdje moraš da uradiš nešto nevjerovatno da bi uspio. Oni su mislili da će doživeti uspjeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumijeva", naglasio je izraelski vezista na kraju razgovora. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC