• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović stavio na "čekanje" transfere napadača u Milan

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač Luka Jović postigao je pet golova na posljednjih šest utakmica Milana, pa "rosoneri" više ne žure da angažuju novog centarfora, između ostalih, i Džona Durana iz Aston Vile.

 Milan stavio na čekanje transfere napadača zbog forme Luke Jovića Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Kolumbijski reprezentativac ponuđen je italijanskom klubu u januarskom prelaznom roku, ali Milanu po svemu sudeći neće trebati napadač zbog odlične forme Luke Jovića.

Srbin je postigao pet golova na posljednjih šest mečeva za izabranike Stefana Piolija, koji je uprkos tome bio dosta "kritičan" prema Joviću nakon što je bio dvostruki strelac protiv Kaljarija u Kopa Italiji.

Bivši napadač Real Madrida i Fiorentine prethodno je pogađao mrežu protiv Frozinonea, Atalante i Salernitane u Seriji A, a kako prenose italijanski mediji, impresivna golgeterska forma stavila je na "čekanje" potencijalne transfere špiceva na "San Siro".

Dvadesetšestogodišnji Jović po dolasku u Milan prošlog ljeta nije bio potpuno spreman zbog povrede, ali se sada oporavio i za 257 minuta na terenu bio strelac pet puta. A prije toga, punih 319 minuta nijednom nije zatresao mrežu.

Njegova forma svakako da raduje i selektora Srbije Dragana Stojkovića, koji će opet morati da uzme u obzir igrača iz Bijeljine kada na proljeće bude okupljao "orlove" na pripremnim utakmicama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj (14. jun - 14. jul).

Podsjetimo, Jović je bio dio tima na prethodna dva velika turnira, na Mundijalima u Rusiji i Kataru, a uz ovakvu golgetersku formu u Milanu, mogao bi da izbori svoje mjesto i na istorijskom nastupu srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu - prvom u ovom vijeku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC