• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci predlažu - Jović zamjena za Levandovskog u Barseloni!

Autor Dragan Šutvić

U Španiji predlažu da Barselona kupi Luku Jovića.

 jović zamjena za levandovskog u barseloni  Izvor: Profimedia/IPA / Sipa Press

Barselona je u velikim finansijskim problemima, prijeti joj izbacivanje iz Lige šampiona, a to podrazumijeva da će u najskorije vrijeme morati da "stežu kaiš". Zbog toga neće imati dovoljno novca tokom zime, a evidentno je da im je potrebno dodatno rješenje u napadu pored Roberta Levandovskog, tako da je katalonski "Mundo Deportivo" sastavio listu fudbalera o kojima bi mogli da razmisle na "Nou Kampu".

Između ostalog, prijedlog za jeftino rješenje u napadu je Luka Jović, koji je pune tri sezone nosio dres Real Madrida. Dobro je poznato da se nije istakao u dresu "kraljevskog kluba", ali ni zamjerio Barseloni. Ako uzmemo u obzir da se često dešava da fudbaleri igraju za oba najveća španska kluba, čini se da za njega ne bi bilo ni prepreka da obuče bordo-plavi dres.

Real Madrid je u ljeto 2022. godine raskinuo ugovor sa Real Madridom i kao slobodan agent je otišao u Fiorentinu, međutim već poslije samo jedne sezone - proslijeđen je u Milan. U početku nije igrao, ali Stefano Pioli mu je ukazao povjerenje i nije dugo bilo potrebno da mu Srbin "vrati" golovima. Tako je na posljednje tri utakmice Jović bio strijelac za Milan, a baš na posljednjem meču protiv Salernitane donio im je bod u 90. minutu.

Osim Jovića, "Mundo Deportivo" predlaže i Antonija Marsijala, Gabrijela Barbosu, Mišija Batšuaija, Olivijea Žirua, Visana Ben Jedera, ali tu su i neki nenapadači poput Felipea Andersona i Anhela di Marije. Interesantno je da su na listu uvrstili čak i Kilijana Mbapea, uz poruku "gotovo nemoguće".

Barselona je ove sezone postigla samo 34 gola u La Ligi, što je manje čak i od Atletiko Madrida od koga smo navikli da igra veoma defanzivno (36). Razlog za to je ne tako dobra forma Roberta Levandovski koji je u svim takmičenjima postigao devet golova, što je daleko ispod njegovog prosjeka na koji smo navikli, pre svih tokom dana u Bajernu. Međutim, ove sezone kao da gledamo njegovu sjenku...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC