• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Krunić trenira odvojeno od ostatka ekipe: Dva kluba pokazala interesovanje za Fočaka, ali ponuda još nema

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako Fenerbahče već mjesecima prati fudbalera Milana, turski klub još nije poslao zvaničnu ponudu na "San Siro".

 Rade Krunić Izvor: Ettore Griffoni/Shutterstock

Sve je izvjesnije da će Rade Krunić već ove zime napustiti redove MIlana. Od ranije je poznato da 30-godišnjeg Fočaka prati Fenerbahče, ali još uvijek je neizvjesno da li će se u Turskoj pridružiti Edinu Džeki i Dušanu Tadiću.

Naime, mediji u Turskoj i Italiji prenose informaciju da turski velikan još uvijek nije poslao zvaničnu ponudu na adresu Milana, baš kao ni Lion, koji se takođe spominje kao moguća destinacija za Krunića.

Reprezentativac BiH nije bio uvršten u ekipu Milana za meč Kupa Italije u utorak, u kojem su "rosoneri" na krilima dvostrukog strijelca Luke Jovića slavili protiv Kaljarija 4:1 na "San Siru" i izborili plasman u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja.

Zvaničan razlog koji je saopšten od kluba bio je da Krunić nije bio u sastavu zbog "problema sa leđima", dok iz Italije stižu vijesti da trenirao odvojeno od ostatka ekipe i nema sumnje da će uskoro promijeniti klupske boje.

Milan s pravom nema namjeru da besplatno pusti igrača koji ima ugovor s klubom do ljeta 2025, tako da će on će ostati u Milanelu dok ne stigne zadovoljavajuća ponuda, iako izgleda da za njega nema mjesta u timu Stefana Piolija, koji ga sve manje koristi.

Bivši igrač Empolija, Borca iz Čačka, Donjeg Srema i Sutjesje iz Foče nije igrao niti minut od 28. novembra u porazu u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund, dok je u Seriji A ove sezone upisao samo deset nastupa - posljednji još 11. novembra protiv Lećea.

Ako bi Krunić ipak otišao, Milanu će vjerovatno biti potrebno pojačanje u sredini terena, s obzirom na to da će Pioli morati da se osloni na druge opcije na nekoliko mjeseci. Tomazo Pobega je povrijeđen, dok je Ismael Benaser sa reprezentacijom Alžira trenutno na Afričkom kupu nacija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC