• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Situacija oko transfera Lazara Samardžića je zbunjujuća"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Gdje će srpski reprezentativac nastaviti karijeru?

 Direktor Udinezea: Transfer Lazara Samardžića je zbunjujući Izvor: Shutterstock

Direktor Udinezea Federiko Balcareti rekao je da je situacija u vezi transfera fudbalera Lazara Samardžića zbunjujuća, da ima zainteresovanih klubova, ali da igrač mora da bude koncentrisan na svoje obaveze.

"Prioritet Udinezea je da momak ostane miran koliko je moguće i da ga zaštiti od glasina. Želimo da ovdje bude koncentrisan 100 odsto. Tu je i paralelni proces za klub. Kao što smo ljetos rekli, ima velikog interesovanja za fudbalera, pošto je pokazao talenat i prirodno je da budu zainteresovani", rekao je Balcareti italijanskim medijima, a prenose agencije.

Očekuje se da će 21-godišnji Samardžić u januarskom prelaznom roku napustiti Udineze za najmanje 25 miliona evra. U medijima su se pojavili navodi da je Napoli postigao dogovor sa Udinezeom, ali da je u isto vrijeme Juventus direktno kontaktirao oca fudbalera da se dogovore oko ličnih uslova.

"Moram da kažem da ništa nije neminovno. Želimo da se koncentriše na pripremu za utakmicu ovog vikenda. Takva je situacija u ovom trenutku. Postoji interesovanje, svi klubovi koji su pomenuti u medijima su nas konktaktirali u vezi sa informacijama o fudbaleru, ali ništa nije neminovno", naveo je direktor Udinezea.

"Imamo mnogo igrača koji su isto tako jaki i privlačni drugim klubovima i naš posao je da osiguramo da budemo spremni za sve što se desi", dodao je on.

Sport Medijaset prenio je da i Brajton prati Samardžića, ali je Sportitalija istakao da se radi samo maglovitom interesu, a ne konkretnom.

Samardžić je u ljetnjem prelaznom roku bio na korak od prelaska u Inter, ali je transfer propao jer nije uspio da se dogovori o ličnim uslovima i provizijama.

Samardžić je rođen u Berlinu, omladinsku karijeru proveo je u Njemačkoj i Herti, u kojoj je počeo profesionalnu karijeru. U sezoni 2020/2021 igrao je za Lajpcig odakle je prešao u Udineze, za koji je odigrao 80 utakmica i postigao devet golova.

Igrao je za mladu reprezentaciju Njemačke, a prošle godine debitovao je za A reprezentaciju Srbije i odigrao pet utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC