• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Došlo je vrime!" Bomba u Splitu - Ivan Perišić u Hajduku!

Autor Dragan Šutvić

Euforija u Dalmaciji, Ivan Perišić potpisao je za Hajduk iz Splita!

 Ivan Perišić Izvor: daykung/Shutterstock

Ivan Perišić vratio se u Hajduk! Poslije 17 i po godina obući će beli dres sa brojem "četiri", sa namjerom da u njemu osvoji prvu Hajdukovu titulu od 2005. godine. Legendarni as i fenomenalni napadač došao je na pozajmicu iz Totenhema i ostaće na Poljudu do kraja sezone. Iz hrvatskog kluba poručili su i da je postignut dogovor da tu bude dio "bilih" i sljedeće sezone poslije isteka pozajmice.

Perišićev povratak u Hajduk transfer vjerovatno je najveća fudbalska bomba u regionu od kada je Dejan Savićević kao dvostruki prvak Evrope došao nazad na "Marakanu" 1999. godine. Perišić je duže od decenije na najvišem nivou evropskog fudbala. Iz rodnog Splita otišao je sa samo 17 godina u Sošo, a potom je igrao za Briž, Borusiju Dortmund, Volfsburg, Inter, Bajern i Totenhem, od 2022. godine. Za reprezentacijom je bio vicešampion svijeta 2018. i potom trećeplasirani na Mundijalu u Kataru. Bio je šampion Italije, Njemačke, ali i Evrope, sa Bajernom 2020. godine. Nerijetko je dolazio u Beograd na mečeve protiv Partizana (sa Brižom) i Crvene zvezde (sa Bajernom), a dolazio je prošle jeseni i na košarkaški derbi Partizan - Crvena zvezda.

Ivan se poput "Genija" vratio u klub koji mu je u srcu, Hajduk Split i pokušaće da pomogne ekipi da dođe do titule u hrvatskom šampionatu. Poslije prvog dijela sezone nalaze se na prvom mjestu na tabeli sa 41 poenom, šest više od Rijeke i sedam više od Dinamo Zagreba. "Ivane, vrime je došlo. Želimo ti puno sreće i uspjeha u dresu Hajduka", navodi se u saopštenju kluba.

Neće tako brzo Ivan izaći na teren. On je doživio povredu koljena prošle godine i moraće da pauzira još nekoliko mjeseci. "Vjerujemo da će njegova upornost i htijenje koji ga krase kroz čitavu karijeru doprinijeti da ga uskoro i napokon vidimo u dresu voljenog kluba pred punim stadionom", navodi se u tekstu na zvaničnom sajtu kluba.

Pogledajte i stanje na tabeli:



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC