• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski derbi za Omrija Glazera! Dva slavna kluba žele golmana Crvene zvezde!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Omri Glazer prethodnog ljeta došao u Zvezdu, a narednog ljeta odlazi?

 Sevilja i Betis žele Omrija Glazera Izvor: Profimedia

Crvena zvezda se trenutno na Kipru priprema za proljećni dio sezone, a igrači aktuelnog šampiona Srbije pokušavaju da se nametnu novom treneru Vladanu Milojeviću za što veću ulogu u nastavku prvenstva. Čini se da je Omri Glazer jedan od nedodirljivih u klubu i da će u proljećnoj polusezoni većinu vremena provesti među stativama - ukoliko ne napusti klub! Kako sada stvari stoje i to je opcija, mada su daleko veće šanse da poznati španski klubovi narednog ljeta "napadnu" Zvezdinog golmana!

Kako prenose mediji sa Pirineja, za Glazera su u ovom trenutku zainteresovani gradski rivali - Sevilja i Betis! Dva izuzetno dobro poznata španska tima mogao bi da posvađa golman kojeg je Barak Bahar ljetos doveo u Beograd i čiji se dolazak ispostavio kao jedan od najboljih poteza stručnjaka koji je samo pola godine radio na klupi Crvene zvezde. Čuveni "As" navodi da su skauti Sevilje nekoliko puta boravili u Beogradu kako bi gledali Glazera i da su veoma zadovoljni viđenim - a to bi moglo da napuni kasu Crvene zvezde.

Crvena zvezda je platila 1.200.000 evra reprezentativnog golmana Izraela, a ukoliko Sevilja i Betis ozbiljno zagrizu za njegov potpis narednog ljeta, prodajna cijena sigurno će biti veća. Oba španska tima kubure sa mjestom među stativama, ali su za sada bliži odluci da tek narednog ljeta potpišu čuvara mreže Crvene zvezde. Do tada Omri ostaje u Beogradu.

Omri Glazer je u jesenjem dijelu prvenstva branio na 26 utakmica, a iako odbrana Crvene zvezde nije bila pretjerano uspješna u zaštiti svoje mreže Izraelac je uspio da se istakne. Posebno se to odnosi na mečeve u Ligi šampiona, gdje je bio jedan od najboljih pojedinaca na šest mečeva grupne faze. Proveo je na terenu svaki minut, kao i na oba meča u Kupu Srbije, dok je u prvenstvu propustio samo meč protiv Železničara iz Pančeva.

Gostovanje na Tamišu Glazer je preskočio jer je imao obaveze u nacionalnom timu, za koji je do sada branio 12 puta. Trenutno je Glazer prvi golman nacionalnog tima, iako mu je konkurencija Perec koji je rezerva Manuela Nojera u slavnom Bajernu iz Minhena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC