• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruzi Omrija Glazera se sviđa Beograd: Nagovijestila ostanak Izraelca, problem za Milana Borjana (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lijepoj ženi Omrija Glazera se ostaje u Beogradu, što nije dobar signal za Milana Borjana koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

 Zena Omrija Glazera hoce da golman ostane u Crvenoj zvezdi problem za Borjana Izvor: Instagram/screenshot/shiramorag

Odmah po dolasku Vladana Milojevića umjesto Baraka Bahara počelo je da se spekuliše o eventualnom povratku Milana Borjana na "Marakanu". Generalni direktor Zvezdan Terzić prepustio je ovu odluku treneru, koji se još nije oglašavao na tu temu, ali sudeći po reakciji supruge nove "prve jedinice" Omrija Glazera - to će se malo vjerovatno dogoditi.

Govoreći za izraelski "One", Šira Morg Glazer je istakla da joj se veoma dopada Beograd i između redova provukla da će i naredne godine živjeti u njemu sa golmanom Crvene zvezde. Za njega ima interesovanja, posebno iz Francuske, međutim utisak je da je njihov plan da ostanu u Srbiji. "Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima nosi pozitivan utisak, djeluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osjećaj da još puno toga treba da vidim", naglasila je Šira.

Prema njenim riječima, bilo joj je teško što je bila nekoliko nedjelja odvojena od Omrija, dok je bio na pripremama tako da je ostala sama u Izraelu, međutim kada je stigla kod njega u Beograd - vrlo brzo se prilagodila na život u Srbiji. Ističe da su svi veoma srdačni i ljubazni, a i u samoj Crvenoj zvezdi su brzo našli prijatelje.

"Jedino što Sinagoga nije dovoljno blizu da bismo išli pješke. Zbog toga, nažalost, nismo išli, nadam se da ćemo možda sljedeće godine uspjeti...", kazala je Šira koju na Instagramu prati gotovo 100 hiljada ljudi.

Omri Glazer (27) stigao je ljetos iz Hapoel Berševe i na 26 utakmica sačuvao je mrežu devet puta, pritom imavši nekoliko zapaženih partija, prije svega u Ligi šampiona. Iako je primio 15 golova, bilo je situacija kada je spasavao svoj tim, posebno protiv Mančester sitija.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Omri Glazer beži od bombi u Izraelu
Izvor: Instagram/omriglazer
Izvor: Instagram/omriglazer

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC