• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoću titulu s Partizanom! Korejac od 1,2 miliona evra je tu, upoznajte Jung-Džun Goha!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najatraktivnije pojačanje crno-bijelih je stiglo u klub i u tim. Ovo su njegove prve poruke,.

 Jung-Džun Goh predstavljen u Partizanu Izvor: Youtube/ FK Partizan Beograd/Printscreen

Partizanovo najveće pojačanje ove zime, Korejac Jung-Džun Goh stigao je u bazu crno-bijelih na Kipru i govorio za medije. "Kada sam upoznao saigrače, stručni štab i prvi put se susreo sa trenerom, svi su bili veoma ljubazni prema meni", rekao je on.

Na pitanje da li zna da ga je Partizan htio i prošlog ljeta, doskorašnji igrač Pohang Stilersa iz Južne Koreje odgovorio je... "Znao sam za to, ali lično nisam bio baš spreman. Postojali su i određni problemi, ali sada, kada je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovdje."

Koliko će mu biti vremena da se navikne na evropski fudbal?

"Nikada nisam bio u Evropi, osim kada sam bio veoma mlad. Sada se selim da živim ovdje, sve mi je jako nepoznato i bio sam malo zabrinut, ali kada sam vidio da su svi tako dobri prema meni, vjerujem da ću se brzo navići. Sestra studira i radi u Londonu, to je olakšavajuća okolnost. Nakon završetka Džej lige, imao sam oko tri mjeseca slobodno, ali sam individualno trenirao i pripremao se, tako da mogu reći da sam 70 odsto spreman."

Da li mu nedostaje porodica? "Neki članovi porodice su bili zabrinuti, ali naravno da me nisu sprečavali da odem, već su željeli da pođu sa mnom i da mi pomognu da se prilagodim."

Kako bi sebe predstavio Partizanovim navijačima? "Prije svega, navijači Partizana mogu da očekuju od mene mnogo infiltracije u ofanzivnim poljima i agresivnu igru. Kao ličnost - volim fudbal, igre i kućne ljubimce."

Izvor: Youtube/ FK Partizan Beograd/Printscreen

Na pitanje da istakne svoje najveće vrline, Korejac je takođe iskreno govorio. "Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva da imam samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener postavi."

Da li je imao pozive iz drugih klubova posljednjih mjeseci? "Imao sam ponude iz Evrope, ali ne bih želio da otkrivam o kojim klubovima se radi."

U Partizanu ima jasan cilj - da osvoji titulu. "Najvažnije je da Partizan bude šampion, a naravno želim da odigram dobro u korist ekipe."

Upitan za "vanfudbalske" aktivnosti , rekao je da veoma voli domaće ljubimce. "Da, ja sam ljubitelj životinja, posebno pasa i mačaka! Na Instagramu ste mogli da vidite slike sa mačkama u Turskoj dok sam se pripremao sa reprezentacijom."

Šta obično radi u slobodno vrijeme? "Moji hobiji su čitanje knjiga i gledanje filmova, ali sada će to morati da se promijeni jer ću u slobodno vrijeme učiti engleski i srpski."

Da li poznaje svog sunarodnika Hvanga iz redova Crvene zvezde? "Poznajemo se iz reprezentacije. Razgovarali smo, naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu!"

Izvor: Youtube/ FK Partizan Beograd/Printscreen

Na konstataciju da je u Partizan stiglo više od 50 poruka podrške iz Koreje, od navijača Pohanga, on se nasmijao. "Bio sam dio Pohanga od djetinjstva do sad. Razvio sam posebnu vezu sa navijačima, ali spreman sam za novi korak, da postanem dio Partizanove porodice."

Koji je njegov najveći san u evropskom fudbalu? "San mi je da budem najbolji fudbaler u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom, to je primarno najveći cilj!"

Za kraj - poruka navijačima Partizana? "Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lijepe poruke. Osjetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svjetlu za njih!"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC