• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se Zvezda zbog "tužbe": Mi Baharu ne dugujemo ni evro!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda demantuje da duguje Baraku Baharu i da je bivši trener tužio klub.

 Crvena zvezda: Baharu ne dugujemo ni evro Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Iz Izraela su stigle informacije da je Barak Bahar odlučio da tuži Crvenu zvezdu zbog dugovanja, navodno je slučaj prijavio kod FIFA i "traži milione", međutim sa "Marakane" i dalje tvrde da ne postoji ništa sporno. Sada se oglasio i predsjednik Svetozar Mijailović i istakao da klub ne duguje Baharu "ni jedan jedini dinar".

"Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog mjeseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smijene tenera i stvarno ne razumijem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub", naglasio je Mijailović.

Prema riječima Mijailovića, Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA jer je stalno "pod kontrolom monitoringa" za izdavanje licenci: "Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neprovjerene informacije iz drugih zemalja", naglasio je predsjednik Zvezde.

Podsjetimo, u međuvremenu Crvena zvezda je angažovala Vladana Milojevića za trenera i trenutno se nalazi na pripremama na Kipru gdje uigrava tim za nastavak sezone u Superligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC